Dr Kristin Nolfi - Lečenje raka sirovom hranom

Nova tema  Odgovori 
Podelite temu sa drugarima: ZARADITE PRODAJOM SVOJIH RADOVA

Ocena teme:
  • 0 Glasova - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Autor Poruka
VS1 Nije na vezi
Posting Freak

Poruka: 5,343
Poruka: #1
Dr Kristin Nolfi - Lečenje raka sirovom hranom
Pre nego što sam shvatila značaj sirove biljne hrane, moj stav je bio isti kao i stav drugih lekara - lečiti simptome bolesti bez razmišljanja o prevenciji. U budućnosti bi dužnost medicinske profesije morala da bude pronalaženje načina prevencije, u daleko većoj meri nego sada, umesto pokušaja kasnijeg lečenja. Razlog zbog koga sam ja, lekar, prešla na isključivo sirovu biljnu hranu je činjenica da sam se razbolela, i to ozbiljno. Dobila sam rak dojke. Ovoj bolesti su, naravno prethodile loša ishrana i lose navike tokom dvanaest godina bolničke obuke, tokom kojih sam
neprestano patila od slabog varenja i katara stomaka, poremećaja koji i dalje predstavljaju prilično čestu pojavu medju bolničkim osobljem. Od tog vremena, u Danskoj se nije odigrala nikakva promena bolničke ishrane u ovom važnom domenu. Jednom prilikom sam bila u smrtnoj opasnosti zbog krvarenja usled prskanja čira želuca. Zbog toga sam napustila meso i ribu, i postala sam vegetarijanac. Kasnije je veliki deo moje ishrane predstavljala sirova biljna hrana. Na taj način je moje varenje postalo regulisano, i osećala sam se bolje, iako ne sasvim dobro. U zimu 1940. na 1941. godinu, bila sam izuzetno umorna i slaba, ali nisam mogla da konstatujem nijednu odredjenu bolest. U to vreme nisam shvatala šta nije u redu sa mnom, ali sam tokom proleća otkrila mali čvor u svojoj desnoj dojki.

Otkrila sam rak

Umorna i slaba kakva sam bila, obratila sam pažnju na to tek pet nedelja kasnije. Otkrila sam da je čvor bio veličine kokosijeg jajeta. Urastao je u kozu - stvar koju samo rak čini. Kao lekar, videla sam dovoljno da budem nevoljna da se podvrgnem metodi lečenja raka koji se generalno primenjivao. Posavetovala sam se sa svojim dobrim prijateljem, dr M. Hajndhidijem (Hindhede), koji me je odvračao od probne mikroskopije. To bi otvorilo krvne sudove i rak bi se raširio; tako da sam odustala od toga. Tada sam osetila da je sasvim prirodno da predjem na stoprocentnu ishranu sirovom biljnom hranom. Krenula sam u istraživanje prirode, živela izvesno vreme na malom ostrvu u Kategatu, sunčala se četiri do pet sati dnevno, spavala u šatoru, kupala se nekoliko puta na dan i živela isključivo na sirovoj biljnoj hrani. Kasnije sam uvela ovu životnu naviku u sanatorijum "Humlegarden" (Humlegaarden). Poboljšanje je primećeno nakon dva meseca

Prilog(a)
.pdf  Lecenje_raka_sirovom_hranom.pdf (Veličina: 107.18 kb / Preuzimanja: 522)

PORUČITE RAD NA OVOM LINKU >>> SEMINARSKI
maturski radovi seminarski radovi maturski seminarski maturski rad diplomski seminarski rad diplomski rad lektire maturalna radnja maturalni radovi skripte maturski radovi diplomski radovi izrada radova vesti studenti magistarski maturanti tutorijali referati lektire download citaonica master masteri master rad master radovi radovi seminarske seminarski seminarski rad seminarski radovi kvalitet kvalitetni fakultet fakulteti skola skole skolovanje titula univerzitet magistarski radovi

LAJKUJTE, POZOVITE 5 PRIJATELJA I OSTVARITE POPUST
10:44 PM
Poseti veb stranicu korisnika Pronađi sve korisnikove poruke Citiraj ovu poruku u odgovoru
Nova tema  Odgovori 

Verovatno povezane teme...
Tema: Autor Odgovora: Pregleda: zadnja poruka
  Dr Kolin Kembel & Tomas Kembel II - Moć ishrane VS1 0 4,520 11-06-2012 10:50 PM
zadnja poruka: VS1
  Dr Robert Elez - Smrt iz tanjira VS1 0 3,033 11-06-2012 10:37 PM
  Dr Agata Tres - Otrov sa velikim K VS1 0 2,542 11-06-2012 10:36 PM
  Dr Voren Piters - Mistična medicina VS1 0 2,382 11-06-2012 10:35 PM
  Dr Lorin Dej - Kako sam pobedila rak VS1 0 2,875 11-06-2012 10:33 PM

Skoči na forum: