Dr Lorin Dej - Kako sam pobedila rak

Nova tema  Odgovori 
Podelite temu sa drugarima: ZARADITE PRODAJOM SVOJIH RADOVA
 
Ocena teme:
  • 0 Glasova - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 
Autor Poruka
VS1 Nije na vezi
Posting Freak
*****

Poruka: 5,343
Pridružen: Aug 2009
Poruka: #1
Dr Lorin Dej - Kako sam pobedila rak
UZROCI RAKA I SAVREMENI NAČINI LEČENJA

Dakle, upravo ste dobili dijagnozu da bolujete od raka i to vas je zabrinulo. Vi ste
uplašeni, čak prestravljeni. Ili ste možda otkrili izraslinu za koju mislite da je rak. Ne znate kuda i kome da se okrenete. Ne možete da mislite. Vaš mozak je skoro paralizovan. Vaš lekar insistira da vas odmah pošalje na operaciju ili hemoterapiju ili zračenje. Vaša porodica je isto tako zabrinuta i uzbudjena, i oni takodje vrše prirtisak na vas. Prijatelji vam daju savete, svi vam govore šta da radite, ali vi ste zanemeli. Prosto vam je nestvarno. Pitate se, kako to da se ovo dešava baš vama.

Tačno znam kako vam je. I ja sam sama bila u toj situaciji. Ja ne samo što sam doktor, nego sam bila i pacijent. Imala sam rak, teško uznapredovani oblik raka. Došlo je do toga da su me poslali kući da umrem. Medjutim, ja sam ovde zato da bih vam rekla da vas rak više ne mora plašiti. Imala sam ga, ali sam ozdravila. Bez hemoterapije, bez zračenja i bez operacije koja bi me obogaljila. Ozdravila sam tako sto sam obnovila svoj imuni sistem pomoću potpuno prirodnih metoda.

U trenutku kada vam iznesu dijagnozu da bolujete od raka, strah može da vas paralise u tolikoj meri da jedva možete biti prisebni. Medjutim, pokazaću vam da ne morate da se plašite raka onako kao što se svi ostali plaše. Možete da naučite nešto više o činiocima koji utiču na nastanak raka i da razumete da možete da preuzmete kontrolu nad svojim zdravljem i da ozdravite. Vodiću vas kroz probleme i pitanja sa kojima se susrećete od prvog trenutka kada vam postave dijagnozu, ili kada posumnjate da nesto nije u redu sa vašim zdravljem. Takodje, objasniću vam korake koje treba da preduzmete kako bi sačuvali svoje telo od daljeg nanošenja štete, i umesto toga, da se oporavite. Ovi principi mogu da se primene bez obzira na vrstu raka koju imate.

Rak je ozbiljna stvar. Ali, vi mate vremena da donesete inteligentne odluke. Ne dajte nikome da vrši pritisak na vas i da prebrzo donesete odluke koje ne razumete ili za koje niste imali vremena da ih procenite. Vas rak se razvijao godinama, on se nije desio tek tako - juče, prošle nedelje ili prošlog meseca. Rak je bio prisutan u vašem telu godinama pre nego što je postao očit, odnosno da se može uočiti. Spremite papir i olovku i budite spremni da pravite beleške. Utvrdjeno je da ljudi zapamte samo 10% od onoga što čuju, dakle molim vas beležite ono što čujete. Analizirajte ovo što govorim više puta sve dok ne upijete u sebe i zapamtite sve sto treba da znate.


Prilog(a)
.pdf  Kako_sam_pobedila_rak.pdf (Veličina: 226.46 kb / Preuzimanja: 690)


PORUČITE RAD NA OVOM LINKU >>> SEMINARSKI
maturski radovi seminarski radovi maturski seminarski maturski rad diplomski seminarski rad diplomski rad lektire maturalna radnja maturalni radovi skripte maturski radovi diplomski radovi izrada radova vesti studenti magistarski maturanti tutorijali referati lektire download citaonica master masteri master rad master radovi radovi seminarske seminarski seminarski rad seminarski radovi kvalitet kvalitetni fakultet fakulteti skola skole skolovanje titula univerzitet magistarski radovi

LAJKUJTE, POZOVITE 5 PRIJATELJA I OSTVARITE POPUST
10:33 PM
Poseti veb stranicu korisnika Pronađi sve korisnikove poruke Citiraj ovu poruku u odgovoru
Nova tema  Odgovori 


Verovatno povezane teme...
Tema: Autor Odgovora: Pregleda: zadnja poruka
  Dr Kolin Kembel & Tomas Kembel II - Moć ishrane VS1 0 4,444 11-06-2012 10:50 PM
zadnja poruka: VS1
  Dr Kristin Nolfi - Lečenje raka sirovom hranom VS1 0 3,271 11-06-2012 10:44 PM
zadnja poruka: VS1
  Dr Robert Elez - Smrt iz tanjira VS1 0 2,920 11-06-2012 10:37 PM
zadnja poruka: VS1
  Dr Agata Tres - Otrov sa velikim K VS1 0 2,433 11-06-2012 10:36 PM
zadnja poruka: VS1
  Dr Voren Piters - Mistična medicina VS1 0 2,266 11-06-2012 10:35 PM
zadnja poruka: VS1

Skoči na forum: