Dzemala
Posting Freak

Poruka: 8,277
|
Trаnskript odlomkа iz delа Mome Kаporа ''Zoe'' – izdаvаčkа kućа ''Drаgаnić'' 1996.
Maturski, Seminarski , Maturalni i diplomski radovi iz ekonomije: menadzment, marketing, finansija, elektronskog poslovanja, internet tehnologija, biznis planovi, makroekonomija, mikroekonomija, preduzetnistvo, upravljanje ljudskim resursima, carine i porezi.
За ово дело сам се определила једне вечери док сам у студентском дому читала дело које ме је у потпуности одушевило. Пре свега сам се одушевила веома лаком фабулативношћу али и занимљивим сижеом, што су наравно ссамо књижевне карактеристике, но како и мотивација треба доћи изнутра, тако сам се и ја одлучила за ово део.
Момо Капор је наш савременик, веома познат у књижевним круговима, врло близак говорном стилу и одликује се лчаганошћу и лежерношћу за коју се може учинити да у једном тренутку прелази у својеврсну приповедачку лењост. Ова карактеристика никако не може умањити значај овог познатог књижевника, он је један савремени романописац, модерног романа који садржи карактеристике драме али и лирике када су у питању жива осећања. . .
Методолошки приступ
Анализирање реч по реч се испоставило као најефикаснија метода, али са дозом компаративности када је у пшитању сам облик и врста речи, са наравно функцијом речи у реченици. Уколико се примени компаративни метод, који је веома популаран међу студентима, најбоље ће се моћи сагледати узајамност службе и облика речи.
Желела бих и ја да применим један од најбољих метода који је имао и највише успеха у граматичким анализама како на нашем, тако и на другим факултетима. . .
PORUČITE RAD NA OVOM LINKU >>>
SEMINARSKI
maturski radovi seminarski radovi maturski seminarski maturski rad diplomski seminarski rad diplomski rad lektire maturalna radnja maturalni radovi skripte maturski radovi diplomski radovi izrada radova vesti studenti magistarski maturanti tutorijali referati lektire download citaonica master masteri master rad master radovi radovi seminarske seminarski seminarski rad seminarski radovi kvalitet kvalitetni fakultet fakulteti skola skole skolovanje titula univerzitet magistarski radovi
LAJKUJTE, POZOVITE 5 PRIJATELJA I OSTVARITE POPUST
|
|
| 08:34 AM |
|