Gotovi Seminarski Diplomski Maturalni Master ili Magistarski

Puna verzija: Trаnskript odlomkа iz delа Mome Kаporа ''Zoe'' – izdаvаčkа kućа ''Drаgаnić'' 1996.
Trenutno pregledate Lite verziju foruma. Pogledajte punu verziju sa odgovarajućim oblikovanjima.
Maturski, Seminarski , Maturalni i diplomski radovi iz ekonomije: menadzment, marketing, finansija, elektronskog poslovanja, internet tehnologija, biznis planovi, makroekonomija, mikroekonomija, preduzetnistvo, upravljanje ljudskim resursima, carine i porezi.

За ово дело сам се определила једне вечери док сам у студентском дому читала дело које ме је у потпуности одушевило. Пре свега сам се одушевила веома лаком фабулативношћу али и занимљивим сижеом, што су наравно ссамо књижевне карактеристике, но како и мотивација треба доћи изнутра, тако сам се и ја одлучила за ово део.
Момо Капор је наш савременик, веома познат у књижевним круговима, врло близак говорном стилу и одликује се лчаганошћу и лежерношћу за коју се може учинити да у једном тренутку прелази у својеврсну приповедачку лењост. Ова карактеристика никако не може умањити значај овог познатог књижевника, он је један савремени романописац, модерног романа који садржи карактеристике драме али и лирике када су у питању жива осећања. . .

Методолошки приступ

Анализирање реч по реч се испоставило као најефикаснија метода, али са дозом компаративности када је у пшитању сам облик и врста речи, са наравно функцијом речи у реченици. Уколико се примени компаративни метод, који је веома популаран међу студентима, најбоље ће се моћи сагледати узајамност службе и облика речи.
Желела бих и ја да применим један од најбољих метода који је имао и највише успеха у граматичким анализама како на нашем, тако и на другим факултетима. . .

Referentni URL