Stabla i njihova namena

Nova tema  Odgovori 
Podelite temu sa drugarima: ZARADITE PRODAJOM SVOJIH RADOVA
 
Ocena teme:
  • 0 Glasova - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Autor Poruka
derrick Nije na vezi
Posting Freak
*****

Poruka: 3,095
Pridružen: Jul 2009
Poruka: #1
Stabla i njihova namena
UVOD

Pojam računarstva podrazumeva izučavanje šta se i kako se može rešiti pomoću računara tj. kako se prave programi i šta se sve može algoritmizovati. I informatika i računarstvo se bave problemom čuvanja, prenosa i obrade podataka. Razlika je u tome što informatika razmatra ove probleme uključujući sve tehnike, metode što može biti od važnosti u sistemu. Međutim, računarstvo obuhvata iste probleme, ali samo u onoj meri u kojoj se odnose na računare. Prema tome informatika je šira disciplina, a računarstvo je samo jedan deo informatike.

Računarstvo se osim obrade podataka bavi i računarskim inženjerstvom (proizvodnja hardverskih delova), računarskim softverom i praktičnom primenom računara. Računastvo se bavi gradnjom računara, računarskim programiranjem i obradom informacija. Cilj izučavanja računarstva je sticanje osnovne računarske pismenosti i osposobljavanje za korišćenje računara u budućem radu.

S A D R Ž A J

UVOD 3
1 Stabla i njihova namena 4
1.1 Pojam stabala 4
1.2 Namena stabala 4
1.2.1 Redovi sa prioritetima 4
1.2.2 Disjunktni skupovi 5
1.2.3 Kodiranje 8
1.2.4 Pretraživanje 8
1.2.5 Prikazivanje algebarskih formula 9
ZAKLJUČAK 10
LITERATURA 11


PORUČITE RAD NA OVOM LINKU >>> SEMINARSKI
maturski radovi seminarski radovi maturski seminarski maturski rad diplomski seminarski rad diplomski rad lektire maturalna radnja maturalni radovi skripte maturski radovi diplomski radovi izrada radova vesti studenti magistarski maturanti tutorijali referati lektire download citaonica master masteri master rad master radovi radovi seminarske seminarski seminarski rad seminarski radovi kvalitet kvalitetni fakultet fakulteti skola skole skolovanje titula univerzitet magistarski radovi

LAJKUJTE, POZOVITE 5 PRIJATELJA I OSTVARITE POPUST
12:42 AM
Poseti veb stranicu korisnika Pronađi sve korisnikove poruke Citiraj ovu poruku u odgovoru
Nova tema  Odgovori 


Skoči na forum: