derrick
Posting Freak
Poruka: 3,082
|
Razlike izmedju patrijahalne i savremene porodice
Uvod
Pokušacu da vam kroz moj rad, na neki način, objasnim ono što sam ja zaključila i uvidela kao osnovnu razliku izmedju ovde dve vrste porodica. Po meni ova teme ja jako zanimljiva, jer nam govori o porodicama, u kojima se i mi sami nalazimo. Govori nam o uticaju žene kroz periode istorije, i kakvu ulogu žena ima danas a kakvu u prošlosti.
Mogu da kažem da je žena pojavom savremen porodice, malo oživela, jer je takvo loše ponašanje prema ženi neprihvatljivo. Ova tema nam govori o porodicama naših predaka. Sami možemo da shvatimo, koja je porodica, najbolja za normalan život i razvoj djeteta, a i samih supružnika. Najširi pojam kada pričamo o ovome je porodica, koju ću malo kasnije, pokušati da vam objasnim. Porodica kao srž društva. Porodica koja na neki način utiče na pojedinca. Porodica mesto socijalizacije i personalizacije. Sve su to teme koje nam ova moja tema otvara.
Sadržaj
Uvod --------------- (1)
Definicija porodice ------------- (2)
Partijarhalna porodica -------- (3)
Savremena porodica ----------- (4)
Osnovne razlike izmedju patrijarhalne i savremene porodice ---- (6)
Zaključak ------------------- (8)
Literatura ------------------- (9)
PORUČITE RAD NA OVOM LINKU >>>
SEMINARSKI
maturski radovi seminarski radovi maturski seminarski maturski rad diplomski seminarski rad diplomski rad lektire maturalna radnja maturalni radovi skripte maturski radovi diplomski radovi izrada radova vesti studenti magistarski maturanti tutorijali referati lektire download citaonica master masteri master rad master radovi radovi seminarske seminarski seminarski rad seminarski radovi kvalitet kvalitetni fakultet fakulteti skola skole skolovanje titula univerzitet magistarski radovi
LAJKUJTE, POZOVITE 5 PRIJATELJA I OSTVARITE POPUST
|
|
03:44 PM |
|