Problemi pri istraživanju izbeglica sa Kosova i Metohije

Nova tema  Odgovori 
Podelite temu sa drugarima: ZARADITE PRODAJOM SVOJIH RADOVA
 
Ocena teme:
  • 0 Glasova - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 
Autor Poruka
Dzemala Nije na vezi
Posting Freak
*****

Poruka: 8,280
Pridružen: May 2010
Poruka: #1
Problemi pri istraživanju izbeglica sa Kosova i Metohije
Maturski, Seminarski , Maturalni i diplomski radovi iz ekonomije: menadzment, marketing, finansija, elektronskog poslovanja, internet tehnologija, biznis planovi, makroekonomija, mikroekonomija, preduzetnistvo, upravljanje ljudskim resursima, carine i porezi.


.... U međuvremenu, veliki broj interno raseljenih lica sa Kosova i Metohije, pronašao je smeštaj u kolektivnim centrima odnosno izbegličkim kampovima na teritoriji Republike Srbije. Januara 2002. godine na teritoriji Republike Srbije bilo je 388 kolektivnih centara u kojima je bilo smešteno 26.863 lica. Na dan 1. januara 2011. godine, na teritoriji Republike Srbije postoji 54 kolektivna centra u kojima je smešteno 4.101 lice. Od ukupnog broja kolektivnih centara na teritoriji Srbije van Kosova i Metohije nalazi se 37 kolektivnih centara sa 3.444 lica.

Predmet ovog rada biće problemi na koje se nailazi pri istraživanju izbeglica sa teritorije Kosova i Metohije koji su smešteni u ovom kampu odnosno izbegličkom kampu u Krnjači. Cilj rada je da prikaže i objasni neke od najznačajnijih problema.


Problemi pri istraživanju izbeglica sa Kosova i Metohije


Osnovni cilj istraživanja bio je dobijanje pregleda o uslovima života izbeglih lica sa teritorije Kosova i Metohije smeštenih u izbegličkom kampu u Krnjači. Međutim, istraživanjem su dotaknuta i druga pitanja, kao što su ona u vezi za nivoom integrisanosti u lokalnu zajednicu zatim i ona u vezi sa njihovim psihološkim stanjem i sl. Prvi problem sa kojim se istraživač susreo prilikom istraživanja jeste nepristupačnost terena. Do kolektivnog centra za smeštaj izbeglica u Krnjaci, prigradskog beogradskog naselja koje se nalazi u industrijskoj zoni, stiže se makadamskim putem duž koga se nalazi divlja deponija đubreta. Kamp je opkoljen žicom, okružen romskim naseljem i industrijskim postrojenjima. Montažne neokrečene barake tankih zidova u kojima su smeštene izbegličke porodice nižu se u redovima....

S A D R Ž A J


UVOD 3
1 Problemi pri istraživanju izbeglica sa Kosova i Metohije 3
ZAKLJUČAK 7PORUČITE RAD NA OVOM LINKU >>> SEMINARSKI
maturski radovi seminarski radovi maturski seminarski maturski rad diplomski seminarski rad diplomski rad lektire maturalna radnja maturalni radovi skripte maturski radovi diplomski radovi izrada radova vesti studenti magistarski maturanti tutorijali referati lektire download citaonica master masteri master rad master radovi radovi seminarske seminarski seminarski rad seminarski radovi kvalitet kvalitetni fakultet fakulteti skola skole skolovanje titula univerzitet magistarski radovi

LAJKUJTE, POZOVITE 5 PRIJATELJA I OSTVARITE POPUST
05:42 PM
Poseti veb stranicu korisnika Pronađi sve korisnikove poruke Citiraj ovu poruku u odgovoru
Nova tema  Odgovori 


Verovatno povezane teme...
Tema: Autor Odgovora: Pregleda: zadnja poruka
  Mere zaštite i bezbednosti pri prevozu opasnih materija železnicom derrick 0 1,436 07-08-2013 11:03 PM
zadnja poruka: derrick
  Proracun jednostepenog reduktora sa cilindricnim zupcanicima sa kosim zupcima Maja 0 3,858 20-05-2012 01:12 AM
zadnja poruka: Maja
  Slavljenje praznika kod izbeglica sa Kosova i Metohije Maja 0 1,744 21-03-2012 04:30 PM
zadnja poruka: Maja
  Proces donosenja odluka pri izboru fakulteta Dzemala 0 2,363 19-10-2010 06:49 PM
zadnja poruka: Dzemala
  Metodologija naucnih istrazivanja-izvještaj o istraživanju Dzemala 0 1,889 22-06-2010 09:02 PM
zadnja poruka: Dzemala

Skoči na forum: