Metode procjene radne uspješnosti

Nova tema  Odgovori 
Podelite temu sa drugarima: ZARADITE PRODAJOM SVOJIH RADOVA
 
Ocena teme:
  • 0 Glasova - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Autor Poruka
Maja Nije na vezi
Posting Freak
*****

Poruka: 1,234
Pridružen: Nov 2011
Poruka: #1
Metode procjene radne uspješnosti
100% Kvalitetni diplomski radovi. 65000 Gotovih radova spremnih za download. Gotovi seminarski i diplomski radovi, izrada novih unikatnih seminarskih.

UVOD

Suština procjene radne uspješnosti je odabir one solucije za koju se, na temelju nekih utvrđenih pravila, ustanovi da je ishod te solucije u odnosu na ostale najpovoljniji i najprihvatljiviji za postizanje određenih planiranih ciljeva poduzeća. Za kvalitetno i uspješno procjenjivanje radne uspješnosti potrebno je da donositelji odluka raspolažu sa što je moguće većim brojem alternativa, ali i da sama metoda procjene bude što kvalitenija. Donesenu ocjenu može činiti jedna od više mogućih rešenja, ali i niti jedna od njih ukoliko se pokaže kako ishod svih raspoloživih rešenja nema stupanj slaganja s postavljenim ciljem koji bi omogućio i njegovo ostvarenje.

Kao cilj procjene može se pojaviti donošenje optimalne ocjene, odnosno takve ocjene koja je u potpunosti u skladu s postavljenim ciljem – kao i donošenje ocjene koja će, ne u potpunosti, već u nekoj zadovoljavajućoj mjeri, biti usklađena s postavljenim ciljem. Metode procjene radne uspješnosti započinje odabirom kandidata, a završava ocjenom koja predstavlja konkretan odabir rezultat dobivenog rezultata odabira, odnosno ocjene. Veći ili manji stupanj slaganja ishoda s postavljanim ciljem, što ovisi o jasno i precizno definiranim ciljem i ishodima, a što se može mjeriti i stupnjem kvantificiranosti tih stanja, o postojanju jasnih pravila uspoređivanja značajki cilja i ishoda te o uspješnosti menadžera da uspješno može uspoređivati cilj i ishode.

S A D R Ž A J

UVOD 2
1 Metode procjene radne uspješnosti 3
1.1 Intervju kao metod procjene 3
1.2 Testiranje kao metod procjene 6
2 Značaj procjene radnih uspješnosti 7
2.1 Osobine radnih uspješnosti 7
2.2 Utvrđivanje standarda uspješnosti 8
ZAKLJUČAK 9
LITERATURA 10


PORUČITE RAD NA OVOM LINKU >>> SEMINARSKI
maturski radovi seminarski radovi maturski seminarski maturski rad diplomski seminarski rad diplomski rad lektire maturalna radnja maturalni radovi skripte maturski radovi diplomski radovi izrada radova vesti studenti magistarski maturanti tutorijali referati lektire download citaonica master masteri master rad master radovi radovi seminarske seminarski seminarski rad seminarski radovi kvalitet kvalitetni fakultet fakulteti skola skole skolovanje titula univerzitet magistarski radovi

LAJKUJTE, POZOVITE 5 PRIJATELJA I OSTVARITE POPUST
02:10 PM
Pronađi sve korisnikove poruke Citiraj ovu poruku u odgovoru
Nova tema  Odgovori 


Verovatno povezane teme...
Tema: Autor Odgovora: Pregleda: zadnja poruka
  Valutni rizik i metode njegovog menadžmenta Vesnica 0 2,871 01-07-2010 09:54 PM
zadnja poruka: Vesnica

Skoči na forum: