Internet prodaja kao savremeni vid prodaje

Nova tema  Odgovori 
Podelite temu sa drugarima: ZARADITE PRODAJOM SVOJIH RADOVA
 
Ocena teme:
  • 0 Glasova - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 
Autor Poruka
Dzemala Nije na vezi
Posting Freak
*****

Poruka: 8,277
Pridružen: May 2010
Poruka: #1
Internet prodaja kao savremeni vid prodaje
Maturski, Seminarski , Maturalni i diplomski radovi iz ekonomije: menadzment, marketing, finansija, elektronskog poslovanja, internet tehnologija, biznis planovi, makroekonomija, mikroekonomija, preduzetnistvo, upravljanje ljudskim resursima, carine i porezi.


Tema ''Marketing istraživanje i vrste Internet prodaje'' je vrlo zahvalna za elaboriranje, jer pored stručne literature namenjene studentima, karakteriše je dostupnost obilja materijala prezentovanih na Internet sajtovima. Radi se o oblasti koja je za šire društvene slojeve u Srbiji još uvek nepoznanica, ali koja istovremeno pruža široke mogućnosti za kreativnim radom što je čini posebno atraktivnom.
Respektujući složenost i kompleksnost problematike elektronskog poslovanja, trudio sam se da se usresredim na temu ''Marketing istra¬živanje i vrste Internet prodaje'', ne upuštajući se u elaboriranje pojedinih pitanja (npr. upravljanje procesima dostave, sistemi plaćanja, načini kreiranja navigacije na sajtu, utvrđivanje broja posetilaca sajta i sl.) koje bi me sasvim sigurno odvuklo od same suštine predmeta izučavanja.
Prilikom obrade teme ''Marketing istraživanje i vrste Internet prodaje'' pokušao sam da primenom analitičkog ispitivanja pojedinih konceptualnih mogućnosti Internet promocije i prodaje, utvrdim kvalitet organiizacije pojedinih Web sajtova, kao i njihov značaj za šire društvene slojeve. Izvori analize su eksternog karaktera, a podaci koji su korišćeni potiču iz stručne literature, kao i sa raznih Internet sajtova. Osnovne metode koje sam koristio u analitičkom ispitivanju su: metoda upoređivanja (komperacije), a u obzir sam uzeo i mišljenja i iskustva eminentnih poznavalaca ove oblasti. . .

Sadržaj:

UVOD 3
1.1 Internet aukcijsko poslovanje 4
1.2 Elektronska maloprodaja i pristupi elektronskoj trgovini 5
1.3 Kupovni pristup i njegovi koncepti 8
ZAKLJUČAK 10
LITERATURA 11PORUČITE RAD NA OVOM LINKU >>> SEMINARSKI
maturski radovi seminarski radovi maturski seminarski maturski rad diplomski seminarski rad diplomski rad lektire maturalna radnja maturalni radovi skripte maturski radovi diplomski radovi izrada radova vesti studenti magistarski maturanti tutorijali referati lektire download citaonica master masteri master rad master radovi radovi seminarske seminarski seminarski rad seminarski radovi kvalitet kvalitetni fakultet fakulteti skola skole skolovanje titula univerzitet magistarski radovi

LAJKUJTE, POZOVITE 5 PRIJATELJA I OSTVARITE POPUST
01:49 AM
Poseti veb stranicu korisnika Pronađi sve korisnikove poruke Citiraj ovu poruku u odgovoru
Nova tema  Odgovori 


Verovatno povezane teme...
Tema: Autor Odgovora: Pregleda: zadnja poruka
  Inovacije u pozorištu – Internet marketing Narodnog pozorišta u Beogradu derrick 0 2,123 10-02-2014 01:29 AM
zadnja poruka: derrick
  Proces prodaje derrick 0 1,728 11-09-2013 02:16 PM
zadnja poruka: derrick
  Internet marketing - hr derrick 0 2,431 16-01-2013 02:28 PM
zadnja poruka: derrick
  Pojam interneta i internet u službi ostalih masovnih medija - seminarski derrick 0 1,585 12-01-2013 10:47 AM
zadnja poruka: derrick
  Internet marketing izmišljena turistička agencija Maja 0 2,157 19-02-2012 07:02 PM
zadnja poruka: Maja

Skoči na forum: