Gotovi Seminarski Diplomski Maturalni Master ili Magistarski

Puna verzija: Internet prodaja kao savremeni vid prodaje
Trenutno pregledate Lite verziju foruma. Pogledajte punu verziju sa odgovarajućim oblikovanjima.
Maturski, Seminarski , Maturalni i diplomski radovi iz ekonomije: menadzment, marketing, finansija, elektronskog poslovanja, internet tehnologija, biznis planovi, makroekonomija, mikroekonomija, preduzetnistvo, upravljanje ljudskim resursima, carine i porezi.

Tema ''Marketing istraživanje i vrste Internet prodaje'' je vrlo zahvalna za elaboriranje, jer pored stručne literature namenjene studentima, karakteriše je dostupnost obilja materijala prezentovanih na Internet sajtovima. Radi se o oblasti koja je za šire društvene slojeve u Srbiji još uvek nepoznanica, ali koja istovremeno pruža široke mogućnosti za kreativnim radom što je čini posebno atraktivnom.
Respektujući složenost i kompleksnost problematike elektronskog poslovanja, trudio sam se da se usresredim na temu ''Marketing istra¬živanje i vrste Internet prodaje'', ne upuštajući se u elaboriranje pojedinih pitanja (npr. upravljanje procesima dostave, sistemi plaćanja, načini kreiranja navigacije na sajtu, utvrđivanje broja posetilaca sajta i sl.) koje bi me sasvim sigurno odvuklo od same suštine predmeta izučavanja.
Prilikom obrade teme ''Marketing istraživanje i vrste Internet prodaje'' pokušao sam da primenom analitičkog ispitivanja pojedinih konceptualnih mogućnosti Internet promocije i prodaje, utvrdim kvalitet organiizacije pojedinih Web sajtova, kao i njihov značaj za šire društvene slojeve. Izvori analize su eksternog karaktera, a podaci koji su korišćeni potiču iz stručne literature, kao i sa raznih Internet sajtova. Osnovne metode koje sam koristio u analitičkom ispitivanju su: metoda upoređivanja (komperacije), a u obzir sam uzeo i mišljenja i iskustva eminentnih poznavalaca ove oblasti. . .

Sadržaj:

UVOD 3
1.1 Internet aukcijsko poslovanje 4
1.2 Elektronska maloprodaja i pristupi elektronskoj trgovini 5
1.3 Kupovni pristup i njegovi koncepti 8
ZAKLJUČAK 10
LITERATURA 11

Referentni URL