Faktori razvoja preduzeća - esej

Nova tema  Odgovori 
Podelite temu sa drugarima: ZARADITE PRODAJOM SVOJIH RADOVA
 
Ocena teme:
  • 0 Glasova - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Autor Poruka
Dzemala Nije na vezi
Posting Freak
*****

Poruka: 8,280
Pridružen: May 2010
Poruka: #1
Faktori razvoja preduzeća - esej
Maturski, Seminarski , Maturalni i diplomski radovi iz ekonomije: menadžment, marketing, finansija, elektronskog poslovanja, internet tehnologija, biznis planovi, makroekonomija, mikroekonomija, preduzetništvo, upravljanje ljudskim resursima, carine i porezi.


.... Moj komentar: Srbija je u specifičnoj situaciji. Ne samo što postoji manjak finansijske podrške, već je i poverenje u bankarski sektor na toliko niskom nivou, da se može realno postaviti i pitanje koliko bi vlasnika i menadžera MSP i bilo zainteresovano za programe podrške. Imajući u vidu situaciju koja je vladala gotovo dve decenije u bankarskom sektoru Srbije, za koje vreme su kredite mogle dobiti samo velike firme od državnog značaja, dok su drugi oblici kredita bili nepoznanica, jasno je da predstoji pre svega vraćanje poverenja u sistem finansijske podrške, uz istovremeno stvaranje kulture kreditiranja kod preduzetnika i vlasnika MSP.
Moji predlozi za moju organizaciju: Činjenica je da je sistem finansijske podrške nerazvijen, ali to ni u kom slučaju ne znači da ne postoji. Potrebno je prevazići animozitet prema ideji uzimanja kredita i pribaviti sve relevantne informacije o opcijama koje postoje. Fond za razvoj Republike Srbije svake godine dodeljuje određeni broj kredite, postoj epogodnosti koje se odobravaju za zapošljavanje novih radnika, kao i relativno povoljni krediti za podršku poslovanju preduzećima koja postoje više od 2 godine, koje nude banke. . .
PORUČITE RAD NA OVOM LINKU >>> SEMINARSKI
maturski radovi seminarski radovi maturski seminarski maturski rad diplomski seminarski rad diplomski rad lektire maturalna radnja maturalni radovi skripte maturski radovi diplomski radovi izrada radova vesti studenti magistarski maturanti tutorijali referati lektire download citaonica master masteri master rad master radovi radovi seminarske seminarski seminarski rad seminarski radovi kvalitet kvalitetni fakultet fakulteti skola skole skolovanje titula univerzitet magistarski radovi

LAJKUJTE, POZOVITE 5 PRIJATELJA I OSTVARITE POPUST
14-08-2011 01:50 PM
Poseti veb stranicu korisnika Pronađi sve korisnikove poruke Citiraj ovu poruku u odgovoru
Nova tema  Odgovori 


Verovatno povezane teme...
Tema: Autor Odgovora: Pregleda: zadnja poruka
  Analiza produktivnosti - esej derrick 0 1,914 26-02-2014 12:34 AM
zadnja poruka: derrick
  Promocija preduzeća derrick 0 1,986 25-02-2014 03:36 PM
zadnja poruka: derrick
  Tipovi menadžmenta preduzeća derrick 0 1,030 14-09-2013 03:18 PM
zadnja poruka: derrick
  Humanizam u menadžmentu obrazovanja - esej Maja 0 1,425 09-03-2012 04:40 PM
zadnja poruka: Maja
  Da li se lideri rađaju ili postaju - esej Maja 0 2,183 09-03-2012 03:47 PM
zadnja poruka: Maja

Skoči na forum: