![]() |
|
Vicevi - o Plavušama - Verzija za štampu +- Gotovi Seminarski Diplomski Maturalni Master ili Magistarski (https://www.maturskiradovi.net/forum) +-- Forum: Razno (/Forum-razno) +--- Forum: Vicevi (/Forum-vicevi) +--- Tema: Vicevi - o Plavušama (/Thread-vicevi-o-plavu%C5%A1ama) |
Vicevi - o Plavušama - apatonac - 11-07-2012 11:50 AM Rodila plavusa blizance i pitaju je jesu li jednojajcani ili dvojajcani, a ona kaze: -Jedan je dvojajcan ,a drugi curica. 1. Što radi plavuša na listu papira? – Vozi A 4. 2. Šta mama kaže plavuši prije izlaska? – Ako nisi u krevetu do 22:00 vrati se kući. 3. Zašto plavuša nosi brijači aparat u disco? – Zato jer se tamo brije. 4. Zašto plavuša puzi po dućanu? – Traži niske cijene. 5. Zašto plavuša otvara mlijeko u dućanu? – Jer na tetrapaku piše OTVORI OVDJE. Radi plavuša u restoranu kao konobarica. Zazvoni telefon: “Htio bih za večeras naručiti stol za osam osoba.” A plavuša će na to: “Opet vi! Već sam vam pet puta rekla da ne prodajemo namještaj!” Pricaju 2 plavuse telefonom: -Dobro jutro, jel to broj dva-jedan-pet-dva-dva-nula? -Ne, ovo je dvesto petnaest dvesto dvadeset. -Oh,izvinite sto sam vas probudila, krivi broj. -Ma ne bojte se! Niste me probudili! Ionako mi je zvonio telefon! Koje je razlika izmedju glupih i pametnih muskaraca? Glupi pricaju viceve o plavusama, a pametni spavaju s njima. - Idu dvije plavuše ulicom. Jedna kaže drugoj: “Noćas će biti jebade. Osjećam miris sperme u zraku.” - A na to će druga: “Ma nije to ništa, to sam ja samo podrignula.” - Ušle plavuša i crnka u lift u svojoj zgradi kad tamo ona kontrolna tabla sa dugmićima prekrivena spermom. - I crnka će: “Eh jesu ove naše komšije bezobrazni i vulgarni” - Plavuša uzme malo na prst, lizne i kaže na to: “Nisu ovi iz naše zgrade.” - Pita jedna plavuša drugu: “Šta je bliže, Mjesec ili New York?” - “Mjesec, naravno! Gdje vidiš New York?” – odgovori druga. - Bila plavuša na koncertu Zdravka Čolića. Na kraju koncerta zamoli ona njega: “Ajde molim te, napiši mi svoj autogram na ruku.” - A Čola joj objasni: “Obrisaće se ako ti ga tu napišem.” - Ma jok! Čim stignem kući, prepisaću ga na papir. – kaze plavuša. - Vozi plavuša džip i zgazi sve pred sobom. - Zaustavi je policija: “Jeste li normalni? Pregazili ste 13 ljudi?” - Izvinite, a koliko je dozvoljeno? – pita plavuša. zasto plavusa stavlja casu ispred kuce? -zato sto je cula da kuca casti Pricaju ciganka,starleta i plavusa .. Ciganka: Ja cu biti prva ciganka koja ce da dodje na Mesec .. Starleta : Ma to nije nista !! Ja cu biti prva starleta koja ce da dodje na Jupiter !! Plavusa : Ja cu biti prva plavusa koja ce da dodje na SUNCE .. Starleta : Pa sunce ce da te istopi ! Plavusa : Ne budi glupa pa ja cu da idem po noci ! Izlazi plavusa iz bioskopa i smeje se na sav glas. Sretne je prijateljica: - Je l' film bio sa srecnim krajem? - Ma, jok, sa Bredom Pitom!!! Zasto plavusa stavlja dojku na sporet? - Da bi zagrejala mleko!!!! Zasto plavusa stavlja majonez oko vrata? - Zato sto pise "DIJAMANT"!!! Pricaju dve plavuse; - Cujem da si pala vozacki ispit?! - A jesam... - Pa kako? - Ulazim ja u kruzni tok i na okruglom znaku pise 30. I ja 30 puta obisla u krug i instruktor kaze pali ste... - A jooj, mora da si pogresno brojala. Pitala plavusa decka: - Zasto imas tako dugacke trepavice? - Pa, znas, kad sam bio mali, ja sam plakao i plakao. - A zasto nisi piskio i piskio? Plavusa ide ulicom u otkopcanoj bluzi, i jedna joj dojka viri napolje. Policajac prilazi i obraca joj se: - "Gospodjo, jel vi znate da vas mogu kazniti za nepravilno oblacenje ?" - "Zasto to", upita plavusa ! - "Zato sto vam jedna dojka viri napolje." - "O boze, zaboravila sam bebu u autobusu !" Kuca plavusa po banderi, kad naidje policajac i pita je: -Sto kucas tu? plavusa ce: – pa pise da izdaje stan,a ne otvara niko! policajac ce: – pa cudi me bas,a i svetlo im gori.. Sta ima plavusa na sebi kad se skine gola? - Radno odjelo! Svadjaju se dve plavuše,kaže jedna: -Zašto si spavala sa mojim mužem? Odgovori druga: -Da vidim koji je bolji,moj ili tvoj! Kaže prva: -E pa glupačo,mogla si mene pitati! Zasto plavusa preskace stakleni zid? - da vidi sta je sa druge strane. Zastn plavusa pozira kad sevaju munje? - Misli da je bog slika Žalila se plavuša majci: - Mislim da me muž vara. - A zašto to misliš? - Pa, ova naša deca uopšte ne liče na njega! Na semaforu plavuša udara kola ispred sebe. Ljutiti vozač izlazi napolje i viče: - Je si li normalna?! Ma jesi li tu uopšte polagala vožački?! - Sigurno više puta nego ti!!! - odgovara plavuša. Zašto se plavuša posipa čilijem?: - pravi se ljuta Polaže plavuša ginekologiju.Profesor u dilemi da li da joj da pozitivnu ocjenu, pa je odlučio još jedno pitanje da joj postavi: Recite mi koliko muškarac izbaci sperme kad doživi vrhunac u sexu? Ne znam profesore, ne znam. Razmislite radi se o vašem prolazu- Ne znam, ne znam. Jao ,sjetila sam se-GUTLJAJ, DVA Pita instruktor plavušu Kad dignete lijevu nogu? -digla sam je sa kuplunga Kad dignete desnu nogu? -digla sam je sa gasa A kad dignete obe noge? -e tad sam položila Zašto plavuša u kosi ima i pokoji crni pramen? - Pravi se pametna Razgovaraju dvije plavuše. - Znaš pala sam vozački ispit. - Kako? - Pa na kružnom toku stoji znak i na njemu broj 30,napravila sam toliko krugova i instruktor me oborio. - A sigurno nisi dobro brojala. kako plavuša pali svijetlo ujutro kad se probudi? - Pa otvori vrata od auta Zasto plavusa ne pere zube? -Zato sto ne moze da stavi sapun u usta! Zasto plavusa kupuje belu boju? -Za crne dane! Sta je mrtva plavusa u sifonjeru? - Svetski prvak u igranju zmurke 1998 godine Kako plavusama potopiti podmornicu ? -Pokucas im na vrata . -Zasto plavusa baca sat u vazduh? -Da vidi kako vreme leti. Zašto plavuša uči na krovu? -Želi da bude visoko obrazovana. Lezi plavusa, posle seksa sa frajerom, u krevetu, te pita ga: -Da ti nemas sidu? -Isuse ne, a zasto pitas?! -Ma nista, ne bih htela da je opet dobijem! zasto plsvusa ima vodu u gacama -da joj ne ugine ribica Zašto plavuša stoji navečer ispod drveta? Čeka večernji list. Pričaju dvije plavuše… - “Čujem da si pala vozački ispit?!” - “A jesam…” - “Pa kako?” - “Ulazim ja u kružni tok i na okruglom znaku pise 30. I ja 30 puta obišla u krug i instruktor kaže pali ste…” - “A jooj, mora da si pogresno brojala.” plavusa prvi put sprema rucak.kad je pojeo nakoliko zalogaja,muz je upita: -cime si punila sarana,draga? -kako to mislis punila?pa saran uopce nije bio prazan! Ide plavuša na logorovanje s društvom i dobije zadatak da upali logorsku vatru. Uzme šibice i počne paliti ali nijedana da se upali. Dođe vodič društva i pita: - "Hej, ti imaš vidim nekog problema s paljenjem šibica?" A ova odgovori: - "Ma nemam pojma što sad neće, sve sam ih kuci probala i sve su radile." Ide plavusa ulicom i zaustavi slucajnog prolaznika i pita-IZVINITE JEL' ZNATE STA ZNACI I DON'T NOW? Prolaznik-NE ZNAM Plavusa-O BOZE NIKO NE ZNA... -KOJA JE RAZLIKA IZMEDJU PLAVUSE I TITANIKA ??? -NA TITANIKU SE ZNA KOLIKO JE BILO LJUDi ! ! ! Sta radi plavusa na papiru ?? - Vozi A4. Izlazi plavusa iz bioskopa i smeje se na sav glas. Sretne je prijateljica te pita: -Jel film bio sa srecnim krajem? -Ma, jok, sa Bret Pitom! Ode plavusa kod doktora i medicinska sestra je pozove i kaze joj: -"Vi ste Ivana?" -"Ne, Ivan je mene" Zovne plavuša JAT i pita: -Koliko ima između Beograda i New Yorka ? - Samo jedan trenutak - Hvala, doviđenja. Zasto plavusa peca na bari koja se stvorila na putu od kise ? - Rekao joj neko : - tu ces k...ac da upecas ... |