Senzori i biosenzori

Nova tema  Odgovori 
Podelite temu sa drugarima: ZARADITE PRODAJOM SVOJIH RADOVA
 
Ocena teme:
  • 0 Glasova - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Autor Poruka
derrick Nije na vezi
Posting Freak
*****

Poruka: 3,089
Pridružen: Jul 2009
Poruka: #1
Senzori i biosenzori
UVOD

Menadžment u medicini je proces kojim se planiraju, organizuju, usmjeravaju, kontrolišu i koordiniraju resursi i procedure, pomoću kojih se zadovoljavaju potrebe i potražnja za zdravstvenim i medicinskim uslugama. E-zdravstvo je savrijemeni alat za vkeću produktivnost, istovremeno je i sutrašnji instrument za preformiranje sistema zdravstvene zaštite i u isto vrijeme poštujući multi-kulturnu, multi-jezičnu i zdravstvenu zaštitnu tradiciju. Menadžment u medicini odnosno zdravstvu ima za cilj da u procesu pružanja usluga ostvari zadatak, kao jedna cjelina, kako bi se zadovoljile potrebe korisnika zdravstvenog sistema.

Predmet ovog rada jeste tema kojom se medicina bavi u svojoj teoriji i praksi. Reč je senzorima i biosenzorima. "Senzori prema svom nastanku i širokoj upotrebi pripadaju modernom dombu, kao i računari, internet, mobilna telefonija i sl. Oni su veći dio naše svakodnevnice i našli su skoro neprimjetno svoje mjesto u mnogobrojnim segmentima svakodnevnog života". Osnovni cilj rada jeste da prikaže i objasni pojam i funkcije ovih senzora, princip rada i osnovne vrste. Rad obuhvata sledeće teze:
- biosenzori;
- imunosenzori;
- fizički senzori;
- hemijski senzori;
- biohemijski senzori; i
- maseni senzori.

S A D R Ž A J

UVOD 3
1 Senzori i biosenzori 3
1.1 Biosenzori 3
1.2 Imunosenzori 4
1.3 Fizički senzori 6
1.4 Hemijski senzori 6
1.5 Biohemijski senzori 6
1.6 Maseni senzori 6
ZAKLJUČAK 7
LITERATURA 8


PORUČITE RAD NA OVOM LINKU >>> SEMINARSKI
maturski radovi seminarski radovi maturski seminarski maturski rad diplomski seminarski rad diplomski rad lektire maturalna radnja maturalni radovi skripte maturski radovi diplomski radovi izrada radova vesti studenti magistarski maturanti tutorijali referati lektire download citaonica master masteri master rad master radovi radovi seminarske seminarski seminarski rad seminarski radovi kvalitet kvalitetni fakultet fakulteti skola skole skolovanje titula univerzitet magistarski radovi

LAJKUJTE, POZOVITE 5 PRIJATELJA I OSTVARITE POPUST
11:53 PM
Poseti veb stranicu korisnika Pronađi sve korisnikove poruke Citiraj ovu poruku u odgovoru
Nova tema  Odgovori 


Skoči na forum: