Proizvodnja tvrdog keksa-Plazma keksa

Nova tema  Odgovori 
Podelite temu sa drugarima: ZARADITE PRODAJOM SVOJIH RADOVA
 
Ocena teme:
  • 0 Glasova - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 
Autor Poruka
Dzemala Nije na vezi
Posting Freak
*****

Poruka: 8,280
Pridružen: May 2010
Poruka: #1
Proizvodnja tvrdog keksa-Plazma keksa
Maturski, Seminarski , Maturalni i diplomski radovi iz ekonomije: menadžment, marketing, finansija, elektronskog poslovanja, internet tehnologija, biznis planovi, makroekonomija, mikroekonomija, preduzetništvo, upravljanje ljudskim resursima, carine i porezi.


Istorijat Plazme

Plazma keks je nastao u Bambijevoj kuhinji. Daleke1967. godine, kada je fabrika počela da radi, nekoliko domaćih stručnjaka, tehnologa zaposlenih u Bambiju, počelo je s radom na keksu koji neće biti samo poslastica, već i hrana. Plazma je napravljena kao keks koji u sebi sadrži pravi balans masti, proteina i ugljenih hidrata, kao I odnos minerala i vitamina takav da ga organizam može najbolje iskoristiti. Te prve 1967. godine proizvedeno je svega 170 tona Plazme. Već naredne godine ta brojka je otišla na 475 tona i od tada je praktično krenula uzlazna putanja Plazme. Danas se proizvodi 9.000 tona Plazme godišnje i prodaje se pre svega u Srbiji i zemljama bivše SFRJ. Prodaje se i svuda gde ima naših ljudi. U Australiji, Americi, Kanadi, Velikoj Britaniji, zemljama Evropske unije. Van granica naše zemlje odlazi 2.500 tona, a 6.500 ostaje u Srbiji.

Tržište Plazme


Plazma je lider na srpskom tržištu keksa sa 22 odsto tržišnog udela. Svojom liderskom pozicijom Plazma ostvaruje prihod od prodaje koji obezbeđuje veće zarade zaposlenima, kao i veće prihode akcionarima Koncerna Bambi – Banat.

Koncern Bambi – Banat je vodeći proizvođač zdrave hrane u Jugoistočnoj Evropi isvetski poštovana robna marka u prehrambenoj industriji.Koncern je od momenta svog nastanka, kao Fabrika za proizvodnju dečjeg keksa iz Požarevca 1967. godine, permanentnimulaganjem u vrednosti inventivnog,tehnološkog i kadrovskog potencijala,kao ipraćenjem svetskih dostignuća i trendova,izrastao u giganta i lidera srpske konditorskeindustrije. Konstantan rast i razvoj Koncerna BambiBanat iskristalisan je iz znanja i umešnosti da se oslušnu, identifikuju i realizuju zahtevi i potrebe kupaca i potrošača i da se strateški modeli poslovanja kvalitativno promene i unaprede. Bambi – Banat prihvatio je i uspešno sproveo mnoge novine u proizvodnom programu, filozofiji upravljanja, tehnološkim zahtevima, organizaciji, marketingu, prodaji itd.Pravilnim postavljanjem osnova za razvoj Koncerna,na tržištu konditorske industrije manifestovana je sva snaga i agilnost u takmičenju s konkurencijom i ostvarenim rezultatima. . .

Sadržaj

1.Istorijat Plazme 2
2. Tržište Plazme 3
3. Dostignuća Plazme 4
4.Proizvodi/usluge Plazme 5
5. Najnoviji poduhvati 6
6. Promocija 8
7. Vrednosti brenda 9
ONO ŠTO NISTE ZNALI 10
9.Tehnologija izrade Plazma keksa i proizvoda srodnom keksu 11
10.Podela prema sirovinskom sastavu 12
FAZA: Priprema sirovina za proizvodnju 14
2.FAZA:SIROVINSKI SASTAV TESTA 16
3. FAZA-DODAVANJE SIROVINA U ZAMES TESTA 19
5. FAZA:OBRADA I OBLIKOVANJE TESTA 20
6. FAZATongueEČENJE KEKSA 21
7. FAZA: HLAĐENJE KEKSA 23
8. FAZA PAKOVANJE 24
12.Svojstva keksa i proizvoda srodnih keksu 25
13.PROIZVODNJA TVRDOG KEKSA 26
14.Proizvodnja tvrdog-Plazma keksa 27
15.PAKOVANJE 31
16.Literatura 33
PORUČITE RAD NA OVOM LINKU >>> SEMINARSKI
maturski radovi seminarski radovi maturski seminarski maturski rad diplomski seminarski rad diplomski rad lektire maturalna radnja maturalni radovi skripte maturski radovi diplomski radovi izrada radova vesti studenti magistarski maturanti tutorijali referati lektire download citaonica master masteri master rad master radovi radovi seminarske seminarski seminarski rad seminarski radovi kvalitet kvalitetni fakultet fakulteti skola skole skolovanje titula univerzitet magistarski radovi

LAJKUJTE, POZOVITE 5 PRIJATELJA I OSTVARITE POPUST
10:07 PM
Poseti veb stranicu korisnika Pronađi sve korisnikove poruke Citiraj ovu poruku u odgovoru
Nova tema  Odgovori 


Skoči na forum: