Program poslovanja JKP “Parking-Šabac”

Nova tema  Odgovori 
Podelite temu sa drugarima: ZARADITE PRODAJOM SVOJIH RADOVA
 
Ocena teme:
  • 0 Glasova - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Autor Poruka
Vesnica Nije na vezi
Posting Freak
*****

Poruka: 2,567
Pridružen: May 2010
Poruka: #1
Program poslovanja JKP “Parking-Šabac”
Maturski. seminarski i diplomski radovi iz ekonomije: menadzment, marketing, finansija, elektronskog poslovanja, internet tehnologija, biznis planovi, makroekonomija, mikroekonomija, preduzetnistvo, upravljanje ljudskim resursima.

JKP "Parking-Šabac" je, odlukom Skupštine opštine Šabac, osnovano 2002. godine, i najmlađe je javno preduzeće u opštini. Sredstvima osnivača, kupqeno je specijalno vozilo za uklawawe pogrešno parkiranih automobila ("pauk"), obezbeđen je radni prostor i stvorene su ostale pretpostavke za rad preduzeća.
U proteklom periodu, organizovana je naplatačka mreža na javnim parkiralištima koja su locirana na saobraćajno najopterećenijim delovima grada; depo za uklowena vozila je opremqen odgovarajućom rasvetom, a jedino posebno parkiralište poseduje standardni sistem kontrole ulaza i naplate takse za parkirawe.
Sistem naplate takse za parkirawe, koji je baziran na ručnoj prodaji celodnevnih karti za parkirawe karata, ne odgovara svim korisnicima usluga JKP “Parking” – posebno ne onima koji se u zoni naplate zadržavaju kratko vreme. Stoga je unapređewe sistema naplate najvažniji zadatak ovog preduzeđa u narednom periodu.

OSNOVNA DELATNOST

Osnivačkim aktom, precizirana je osnovna delatnost JKP "Parking-Šabac": usluge u drumskom saobraćaju. Obzirom na komunalne potrebe Šapca, ovo podrazumeva, održavawe, korišćewe i upravqawe javnim parkiralištima, te odnošewe i čuvawe pogrešno parkiranih vozila.
Održavawe, korišćewe i upravqawe javnim parkiralištima će se sprovoditi, u narednom periodu, u okviru postojećih zakonskih propisa i odgovarajućih opštinskih odluka. Biće obuhvaćeno:
•održavawe i obeležavawe postojećih prostora za parkirawe, sa pripadajućom horizontalnom i vertikalnom signalizacijom;
•obeležavawe novih prostora za parkirawe - shodno odlukama nadležnog opštinskog organa;
•vođewe neophodne dokumentacije.
Odnošewe i čuvawe pogrešno parkiranih vozila je delatnost koja je usko povezana sa radom saobraćajne policije i komunalne inspekcije. U narednom periodu će ova delatnost obuhvatiti:
•obezbeđivawe potrebnog broja specijalizovanih vozila za odnošewe pogrešno parkiranih automobila angažovawem sopstvenog i iznajmqivawem dodatnih vozila; vozila će biti na raspolagawu saobraćajnoj policiji, odnosno komunalnoj inspekciji, tako da će biti omogućen rad u dve smene svakog radnog dana;
•čuvawe uklowenih vozila na depou preduzeća će biti sprovedeno na utvrđeni način, uz određena poboqšawa vezana za čuvawe vozila.
•vođewe neophodne dokumentacije.
Prevoz vozila pravnih i fizičkih lica će biti organizovan u skladu sa pravilima poslovnog udružewa "Srbija-prevoz".


PORUČITE RAD NA OVOM LINKU >>> SEMINARSKI
maturski radovi seminarski radovi maturski seminarski maturski rad diplomski seminarski rad diplomski rad lektire maturalna radnja maturalni radovi skripte maturski radovi diplomski radovi izrada radova vesti studenti magistarski maturanti tutorijali referati lektire download citaonica master masteri master rad master radovi radovi seminarske seminarski seminarski rad seminarski radovi kvalitet kvalitetni fakultet fakulteti skola skole skolovanje titula univerzitet magistarski radovi

LAJKUJTE, POZOVITE 5 PRIJATELJA I OSTVARITE POPUST
09:38 PM
Poseti veb stranicu korisnika Pronađi sve korisnikove poruke Citiraj ovu poruku u odgovoru
Nova tema  Odgovori 


Verovatno povezane teme...
Tema: Autor Odgovora: Pregleda: zadnja poruka
  Specifičnosti poslovanja po tekućem računu Maja 0 1,065 02-02-2012 04:39 PM
zadnja poruka: Maja
  Rezultati poslovanja preduzeća - fizički obim proizvodnje Maja 0 2,999 02-02-2012 12:46 PM
zadnja poruka: Maja
  Profesionalizacija poslovanja preduzeća Doo Belarus Agropanonka Maja 0 1,245 30-01-2012 06:32 PM
zadnja poruka: Maja
  Kontrola poslovanja prometnih poduzeća - hr Maja 0 1,606 30-01-2012 05:46 PM
zadnja poruka: Maja
  Analiza poslovanja privrednog društva S-Group D.D Maja 0 1,455 30-01-2012 03:19 PM
zadnja poruka: Maja

Skoči na forum: