Osiguranje - kompanija 'Dunav osiguranje'

Nova tema  Odgovori 
Podelite temu sa drugarima: ZARADITE PRODAJOM SVOJIH RADOVA
 
Ocena teme:
  • 0 Glasova - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Autor Poruka
Vesnica Nije na vezi
Posting Freak
*****

Poruka: 2,567
Pridružen: May 2010
Poruka: #1
Osiguranje - kompanija 'Dunav osiguranje'
Maturski. seminarski i diplomski radovi iz ekonomije: menadzment, marketing, finansija, elektronskog poslovanja, internet tehnologija, biznis planovi, makroekonomija, mikroekonomija, preduzetnistvo, upravljanje ljudskim resursima.

Kompanija "Dunav osiguranje" je najveća kuća na tržištu osiguranja u zemlji, sa tradicijom dugom 140 godina. Danas je to moderna kompanija, lider na domaćem tržištu osiguranja, i jedina domaća kompanija registrovana za sve vrste osiguranja. Sa 21 glavnom filijalom i oko 600 prodajnih mesta, Kompanija ima snažnu poslovnu mrežu, koja se neprestanim usavršavanjem poslovanja i razvitkom informacionog sistema približava standardima velikih evropskih osiguravajućih kompanija

DUNAV OSIGURANJE

Kao akcionarsko društvo za poslove osiguranja, reosiguranja, saosiguranja i ostalih usluga u osiguranju, "Dunav osiguranje" je jedina kuća na domaćem tržištu registrovana za sve vrste osiguranja (više do 80 proizvoda).
Stručno znanje zaposlenih, čvrsti principi rada i poslovanja, zasnovani na kvalitetu radnih procesa, počev od pružanja informacija klijentima, kvalitetne pripreme ugovora sa jasnom definicijom najšire zaštite osiguranika, pa sve do ažurne isplate šteta u slučaju ostvarenja rizika, garanti su sigurnosti i poverenja, čineći od Kompanije značajan faktor stabilnosti.
Sva istraživanja tržišta ukazuju da je Kompanija "Dunav osiguranje" najjači srpski brend u osiguranju. Bez preterivanja se može reći da je Kompanija "Dunav osiguranje" sinonim za osiguranje u Srbiji.
Kompanija ulaže u brojne sportske kolektive i pojedince, kulturne, naučne i umetničke projekte sa svešću da sU podrška pravim vrednostima vodi istinskom napretku.

Vizija i misija

Vizija je da stvore stalnu prednost na tržištu obezbeđujući svojim osiguranicima, saradnicima i poslovnim partnerima proizvode, usluge i poslovne odnose koji imaju veću vrednost od drugih. Grade uspešnu i sigurnu poslovnu budućnost za sve one koji rade i sarađuju sa Dunav osiguranjem.

Misija je da svojim klijentima ponudimo usluge vrhunskog kvaliteta i nivoa, koje su potpuno prilagođene njihovim željama i potrebama.

•Nastoje da uvećavaju i sačuvaju broj klijenata koji će umeti da vredniju njihovu usmerenost ka kvalitetu usluga, kao i da prepoznaju pristup poslovanju na principima dodatne vrednosti.


PORUČITE RAD NA OVOM LINKU >>> SEMINARSKI
maturski radovi seminarski radovi maturski seminarski maturski rad diplomski seminarski rad diplomski rad lektire maturalna radnja maturalni radovi skripte maturski radovi diplomski radovi izrada radova vesti studenti magistarski maturanti tutorijali referati lektire download citaonica master masteri master rad master radovi radovi seminarske seminarski seminarski rad seminarski radovi kvalitet kvalitetni fakultet fakulteti skola skole skolovanje titula univerzitet magistarski radovi

LAJKUJTE, POZOVITE 5 PRIJATELJA I OSTVARITE POPUST
09:38 PM
Poseti veb stranicu korisnika Pronađi sve korisnikove poruke Citiraj ovu poruku u odgovoru
Nova tema  Odgovori 


Verovatno povezane teme...
Tema: Autor Odgovora: Pregleda: zadnja poruka
  Apple.inc (Apple kompanija) Maja 0 3,070 30-01-2012 03:45 PM
zadnja poruka: Maja
  Osiguranje i osiguravajuca drustva u FBiH Vesnica 0 2,475 11-05-2010 09:27 PM
zadnja poruka: Vesnica
  Holding kompanija i pripajanje preduzeća Vesnica 0 1,957 10-05-2010 05:43 PM
zadnja poruka: Vesnica
  Inovacije kod internacionalnih kompanija Vesnica 0 2,161 09-05-2010 04:47 PM
zadnja poruka: Vesnica
  Sta je to kompanija Vesnica 0 8,349 09-05-2010 12:13 PM
zadnja poruka: Vesnica

Skoči na forum: