Organizovanja i vođenja proizvodnje u proizvodnoj radionici posteljnog rublja „Labud“

Nova tema  Odgovori 
Podelite temu sa drugarima: ZARADITE PRODAJOM SVOJIH RADOVA

Ocena teme:
  • 0 Glasova - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Autor Poruka
Vesnica Nije na vezi
Posting Freak

Poruka: 2,567
Poruka: #1
Organizovanja i vođenja proizvodnje u proizvodnoj radionici posteljnog rublja „Labud“
Maturski. seminarski i diplomski radovi iz ekonomije: menadzment, marketing, finansija, elektronskog poslovanja, internet tehnologija, biznis planovi, makroekonomija, mikroekonomija, preduzetnistvo, upravljanje ljudskim resursima.

Na osnovu svojih stručnih kvalifikacija i procenjenih potreba Vranja za proizvodima posteljnog rublja (jorgana i drugih prekrivača, jastuka i posteljina), kao nezaposleni radnik, odlučio sam da profesionalno ostvarim taj posao. Saglasno tome samostalno sam pripremio ovaj svoj biznis plan i za buduću proizvodnu radionicu odabrao naziv „Labud“

Prihvatanje biznis plana

Polazeći od rezultata ovog biznis plana, uverio sam se da u materijalnom smislu predviđenu proizvodnu radionicu „Labud“ mogu opremiti i da taj biznis može biti isplativ, pa povodom toga donosim sledeće:

1. Prihvatam ovaj biznis plan, jer je praktično izvodljiv i ekonomski prihvatljiv.
2. Biznis plan će koristiti za registraciju proizvodne radionice „Labud“ i njeno dalje organizovanje i vođenje
3. U cilju zatvaranja finansiske konstrukcije od Fonda tržišta rada ću uzeti kredit od 20.000 EUR sa rokom vraćanja od 5 godina.

POSLOVNE KARAKTERISTIKE SAMOSTALNOG PREDUZETNIKA

Lične karakteristike samostalnog preduzetnika

Ja xxxxxx zzzzzz, diplomirani ekonomista iz Vranja, Opština Vranje, nakon završetka srednje škole radio sam oko dve godine u preduzeću „Labud-tex“ d.o.o Panevlje, koje se bavi proizvodnjom posteljnog rublja. Međutim, kao tehnološki višak, početkom 2006.godine sam prebačen na evidenciju nezaposlenih lica. Upravo taj rad mi je omogućio da uočim potrebu i mogućnost otvaranja sopstvene firme za proizvodnju postelnog rublja (jorgana i drugih prekrivača, jastuka i posteljina).

Raspoloživa materijalna osnova za biznis

U funkciji oblasti u kojoj nameravam da se bavim malim biznisom ističem da raspolažem određenom imovinom koju bih stavio u taj biznis (tabela)

PORUČITE RAD NA OVOM LINKU >>> SEMINARSKI
maturski radovi seminarski radovi maturski seminarski maturski rad diplomski seminarski rad diplomski rad lektire maturalna radnja maturalni radovi skripte maturski radovi diplomski radovi izrada radova vesti studenti magistarski maturanti tutorijali referati lektire download citaonica master masteri master rad master radovi radovi seminarske seminarski seminarski rad seminarski radovi kvalitet kvalitetni fakultet fakulteti skola skole skolovanje titula univerzitet magistarski radovi

LAJKUJTE, POZOVITE 5 PRIJATELJA I OSTVARITE POPUST
12:27 PM
Poseti veb stranicu korisnika Pronađi sve korisnikove poruke Citiraj ovu poruku u odgovoru
Nova tema  Odgovori 

Verovatno povezane teme...
Tema: Autor Odgovora: Pregleda: zadnja poruka
  Rezultati poslovanja preduzeća - fizički obim proizvodnje Maja 0 4,506 02-02-2012 12:46 PM
zadnja poruka: Maja
  Organizacija proizvodnje pasterizovanog mleka sa 2.8 % mlecne masti Vesnica 0 3,503 14-05-2010 12:16 PM
zadnja poruka: Vesnica
  Proširenje i modernizacija proizvodnje metalnih konstrukcija Vesnica 0 2,391 13-05-2010 12:38 PM
  Organizacija proizvodnje Vesnica 0 3,612 13-05-2010 12:26 PM
  Tehno-ekonomska analiza proizvodnje ureznika Vesnica 0 3,652 12-05-2010 09:22 PM

Skoči na forum: