Metode ostvarivanja online kredibiliteta

Nova tema  Odgovori 
Podelite temu sa drugarima: ZARADITE PRODAJOM SVOJIH RADOVA
 
Ocena teme:
  • 0 Glasova - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 
Autor Poruka
derrick Nije na vezi
Posting Freak
*****

Poruka: 3,097
Pridružen: Jul 2009
Poruka: #1
Metode ostvarivanja online kredibiliteta
UVOD

Prisustvo firme na Internetu nikako ne bi trebalo da bude bukvalno prenesena brošura ili propagandni letak. Internet prisustvo ne bi smjelo da podrazumijeva samo predstavljanje proizvodnog programa firme, eventualno sa cjenovnikom i kontaktima na web prezentaciji. Cilj kvalitetnog prisustva firme na Internetu treba koncipirati kao stalnu komunikaciju sa potencijalnim, ostvarenim i stalnim klijentima, ili poslovnim partnerima, radi poboljšanja prodaje proizvoda i usluga. Jedini ispravni način poslovne komunikacije u online okruženju je razumevanje korisnika i njegovih potreba, kao i predstavljanje kvalitetnog pristupa firme na Internetu. Prisustvo firme na Internetu ima smisla i doneće uspjeh ukoliko je adekvatno osmišljena strategija marketinga i poslovanje firme na Internetu. Predstavljanje proizvoda i usluga i objavljivanje kontakata na sajtu je samo jedan mali segment mogućnosti upotrebe ovog medija. Pošto je Internet, prije svega, komunikacioni medij, kvalitet prisustva firme na Internetu značajno će se povećati ukoliko se iskoristi ovaj potencijal kroz ostvarivanje stalne komunikacije sa potencijalnim, ostvarenim i stalnim klijentima ili poslovnim patrnerima, radi poboljšanja prodaje proizvoda i usluga.

Uspjeh firme u realnom svijetu ne znači automatski i uspjeh na Internetu. Mnogo se češće dogodi da firma svojim prisustvom pokvari teško stečeni kredibilitet, nego obrnuto. Veoma je malo naših firmi koje su svoje Internet prisustvo u startu bazirale na korišćenju njegovih mogućnosti u komunikaciji sa zainteresovanim korisnicima. Stvaranje online kredibiliteta podrazumijeva davanje kvalitetnih besplatnih informacija iz oblasti djelovanja firme, a koje će zainteresovati korisnike toliko da će zapamtiti i u svom bookmarku ili e-mail adresaru sačuvati informaciju o firmi.

Sadržaj

1 UVOD 3
2 Prisustvo firme na internetu i online reputacija 4
3 Ostvarivanje online kredibiliteta 6
4 Upravljanje kredibilitetom i odrijeđivanje kvaliteta prezentacije 10
5 ZAKLJUČAK 12
LITERATURA 13


PORUČITE RAD NA OVOM LINKU >>> SEMINARSKI
maturski radovi seminarski radovi maturski seminarski maturski rad diplomski seminarski rad diplomski rad lektire maturalna radnja maturalni radovi skripte maturski radovi diplomski radovi izrada radova vesti studenti magistarski maturanti tutorijali referati lektire download citaonica master masteri master rad master radovi radovi seminarske seminarski seminarski rad seminarski radovi kvalitet kvalitetni fakultet fakulteti skola skole skolovanje titula univerzitet magistarski radovi

LAJKUJTE, POZOVITE 5 PRIJATELJA I OSTVARITE POPUST
02:12 PM
Poseti veb stranicu korisnika Pronađi sve korisnikove poruke Citiraj ovu poruku u odgovoru
Nova tema  Odgovori 


Verovatno povezane teme...
Tema: Autor Odgovora: Pregleda: zadnja poruka
  Dužnička kriza i metode rešavanja Maja 0 1,807 27-07-2012 04:23 PM
zadnja poruka: Maja
  Pojam i metode kalkulacije - ekonomika poreduzeća Dzemala 0 2,949 02-04-2011 02:51 PM
zadnja poruka: Dzemala
  Metode tehnološkog predviđanja 2 Dzemala 0 1,309 02-04-2011 08:54 AM
zadnja poruka: Dzemala
  Menadžerske metode rada Dzemala 0 1,224 03-02-2011 04:11 AM
zadnja poruka: Dzemala

Skoči na forum: