Koncept proizvodnje soka u preduzeću Fruit4all

Nova tema  Odgovori 
Podelite temu sa drugarima: ZARADITE PRODAJOM SVOJIH RADOVA

Ocena teme:
  • 0 Glasova - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Autor Poruka
Vesnica Nije na vezi
Posting Freak

Poruka: 2,567
Poruka: #1
Koncept proizvodnje soka u preduzeću Fruit4all
Maturski. seminarski i diplomski radovi iz ekonomije: menadzment, marketing, finansija, elektronskog poslovanja, internet tehnologija, biznis planovi, makroekonomija, mikroekonomija, preduzetnistvo, upravljanje ljudskim resursima.

Prilikom ispitivanja analize ključnih rezultata ovog biznis plana, i kao vlasnik preduzeća “Fruit4all” donela sam jedne od odluka

1.mislim da je koncept mog biznisa društveno opravdana i isplativa
2.biznis plan će mi koristiti kako bi mogla registrovati predviđenu radnju kao i njeno vođenje i upoznavanje važnijih tržišnih subjekata u cilju rfikasnijeg organizovsnja i razvoja proizvodnje
3.kako mi je za ovaj biznis potrebna odgovarajuća suma novca, finansiraću od svoje ušteđevine a ako mi to ne bude dovoljno obratiću se prijateljima i rođacima za pomoć.

REZIME BIZNIS PLANA

Podaci o preduzetniku kao investitoru

Karakter i motiv preduzetnika

Pilčević Jelena, autor ovog biznisa plana i osnivač budućeg preduzeća “Fruit4all” ističem sledeće podatke o sebi:
-Rođena sam 1984. god. U Beogradu, gde trenutno studiram Beogradsku poslovnu školu.
Sa završenom Beogradskom poslovnom školom, mislim da ću biti sposobna da vodim posao, naravno uz pomoć mnogobrojnih saradnika.
Ono što mogu da istaknem kao pozitivnu osobinu mene je sposobnost komunikacije sa ljudima.
Smatram da je to od presudnog značaja prilikom sklapanja poslova kako malih, tako i onih krupnijih, jer će mi to doneti uspeh u poslu. Vezano za opredeljeni biznis ja posedujem određeno iskustvo u promociji proizvoda kao i istraživanju potreba potrošača što će mi omogućiti da otkrijem njihove stvarne potrebe i pružim im informacije koje žele da čuju.
U ovaj biznis ulazim hrabro sa određenim značajem za pokretanje i vođenje posla. Tokom poslovanja planiram da pored mog usavršavanja, angažujem još radnika koji će me kasnije zameniti, a takođe i one koji će biti angažovani za rad na terenu.
Što se tiče donošenja važnih odluka, uvažiće se i mišljenje mojih saradnika i stručnih ljudi koji mogu biti od koristi, tako da će mo funkcionisati kao tim, s tim što će glavne poteze vući ja kao vlasnica firme.

Mogućnost standardne dokapitalizacije

Pošto planiram da u ovaj posao uložim 55.000 od lične ušteđevine, pa ako mi bude potrebno još dodatnih novčanih sredstava, bezuslovno se mogu osloniti na moje prijatelje.

Ocena proizvodnog potencijala

Prilikom odabira lokacije gde će se nalaziti moje preduzeće, kao i prethodno ispitane mogućnosti pojavljivanja neočekivane konkurencije sasvim sam sigurna da je neće biti i tako da u svom okruženju mogu imati veliki prihod.

PORUČITE RAD NA OVOM LINKU >>> SEMINARSKI
maturski radovi seminarski radovi maturski seminarski maturski rad diplomski seminarski rad diplomski rad lektire maturalna radnja maturalni radovi skripte maturski radovi diplomski radovi izrada radova vesti studenti magistarski maturanti tutorijali referati lektire download citaonica master masteri master rad master radovi radovi seminarske seminarski seminarski rad seminarski radovi kvalitet kvalitetni fakultet fakulteti skola skole skolovanje titula univerzitet magistarski radovi

LAJKUJTE, POZOVITE 5 PRIJATELJA I OSTVARITE POPUST
12:33 AM
Poseti veb stranicu korisnika Pronađi sve korisnikove poruke Citiraj ovu poruku u odgovoru
Nova tema  Odgovori 

Poruke u ovoj temi
Koncept proizvodnje soka u preduzeću Fruit4all - Vesnica - 06-05-2010 12:33 AM

Verovatno povezane teme...
Tema: Autor Odgovora: Pregleda: zadnja poruka
  Uloga strategijske kontrole u preduzeću Maja 0 3,003 02-02-2012 01:41 PM
zadnja poruka: Maja
  Savremeni koncept Nove javne uprave sa posebnim osvrtom na javna preduzeca u R. S Maja 0 2,753 02-02-2012 12:55 PM
  Rezultati poslovanja preduzeća - fizički obim proizvodnje Maja 0 4,512 02-02-2012 12:46 PM
  Organizacija finansijske funkcije u preduzeću Maja 0 4,720 30-01-2012 06:22 PM
  Koncept upravljanja preduzeća- vođenje Maja 0 2,790 30-01-2012 05:40 PM

Skoči na forum: