Istorija novinarstva-seminarski

Nova tema  Odgovori 
Podelite temu sa drugarima: ZARADITE PRODAJOM SVOJIH RADOVA
 
Ocena teme:
  • 0 Glasova - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Autor Poruka
Dzemala Nije na vezi
Posting Freak
*****

Poruka: 8,280
Pridružen: May 2010
Poruka: #1
Istorija novinarstva-seminarski
Maturski, Seminarski , Maturalni i diplomski radovi iz ekonomije: menadžment, marketing, finansija, elektronskog poslovanja, internet tehnologija, biznis planovi, makroekonomija, mikroekonomija, preduzetništvo, upravljanje ljudskim resursima, carine i porezi.
„Пљеваљске новине“ данас улазе са традицијом од пет деценија, традицијом која надживљује вријеме и прослијеђује будућим генерацијама све оно што је на прогресивном трагу времена,крчећи трагичан ћорсокак који је маскирао истину и етику.
Зато, обиљежавање баш тог веома значајног датума, без сумње најзначајнијег у календару овогодишњих догађаја, није само евокација нити пригодно пребирање по ризници минулог времена из кога зраче импресивни примјери људи који су основали, стварали и одржали лист.
Јубилеј, дакле, јесте и сјећање и подсјећање, али још више свјесно прикупљање снага и одлучности да се традиција која обавезује прослиједи стваралачки, са наглашеним порукама и поукама за ново вријеме и живот. Чињеница оснивања у оквиру Јавног предузећа Информативни центар Пљевља 1994.године, у оквиру којег функционишу „Пљеваљске новине“, Службу за финансије и маркетинг и Радну јединицу за технику. Као правни основ за овај облик организовања послужили су Закон о јавном информисању¹ и закон о Предузећима². У ситуацији када у нашој општини није било архива нити других специјализованих институција из културе, „Пљеваљске новине“ имале су посебан значај јер су биле и остале незаобилазни извор за историчаре, монографе, хроничаре и друге знатижељнике који желе да се аналитички позабаве стањем пљевалљском крају. Јер,ријеч је о једној огромној грађи обликованој у разним врстама новинарског жанра.
На њеним страницама, било у својству саговорника или аутора, исказало је своје ставове, гледања, и сазнања велики број сарадника различитих образовних нивоа. Међу њима је и знатан број истакнутих личности,писаца, научних радника, публициста. Зато, кад пишем ове редове, чиним то са изоштреним осјећањима за вријеме које су прошле „Пљеваљске новине“, за вријеме које је данас остало на страницама овог листа и са осјећањем за „Пљеваљске новине“ данас. Биле су оне често подстрек и богатство умних асоцијација, са израженом нотом одлучне ангажованости и досљедне борбености...


PORUČITE RAD NA OVOM LINKU >>> SEMINARSKI
maturski radovi seminarski radovi maturski seminarski maturski rad diplomski seminarski rad diplomski rad lektire maturalna radnja maturalni radovi skripte maturski radovi diplomski radovi izrada radova vesti studenti magistarski maturanti tutorijali referati lektire download citaonica master masteri master rad master radovi radovi seminarske seminarski seminarski rad seminarski radovi kvalitet kvalitetni fakultet fakulteti skola skole skolovanje titula univerzitet magistarski radovi

LAJKUJTE, POZOVITE 5 PRIJATELJA I OSTVARITE POPUST
09:28 PM
Poseti veb stranicu korisnika Pronađi sve korisnikove poruke Citiraj ovu poruku u odgovoru
Nova tema  Odgovori 


Verovatno povezane teme...
Tema: Autor Odgovora: Pregleda: zadnja poruka
  Orlovi i lavovi (istorija balkanskih ratova 1817-1974) - Gi Gotje derrick 0 1,199 09-02-2014 12:46 AM
zadnja poruka: derrick
  Istorija i politički razvoj Evropske Unije derrick 0 1,115 08-09-2013 03:58 PM
zadnja poruka: derrick
  Istorija pejzazne arhitekture Maja 0 2,168 29-08-2012 10:43 AM
zadnja poruka: Maja
  Istorija Vizantije od 9. vijeka do 1453 - seminarski Maja 0 1,620 29-08-2012 10:41 AM
zadnja poruka: Maja
  Evropski revolucionarni talas - istorija Dzemala 0 1,825 17-04-2011 02:53 AM
zadnja poruka: Dzemala

Skoči na forum: