Dzemala
Posting Freak

Poruka: 8,277
|
Elektronsko poslovanje
Maturski, Seminarski , Maturalni ,Masters i Diplomski radovi iz Ekonomije i Ekonomike i Elektronsko poslovanje.
Analiza sopstvene ličnosti primenom ODISEY programa
U danasnjem svetu biznisa, pa samim tim i e-businessa, od ogromne je važnosti samopoznavanje ličnosti koja mora biti na prvo mestu u kreiranju plana i kompletnog projekta pokretanja i održavanja posla u definisanoj oblasti. Metoda “ODISEJ” programa sastoji se iz nekoliko najvažnijih pitanja na koja moramo dati odgovore:
- Ko sam ja? Ja sam individua koja stalno teži usavrsavanju i napredovanju radi ostvarenja svojih postavljenih ciljeva.
- Posto sam student više ekonomske škole nalazim se na odredjenom stupnju usavršavanja kao i pripreme za buduće zadatke koji će neminovno biti postavljeni pred mene sa zahtevom za što boljom adaptacijom na pomenute.
- Čemu težim? Težim pre svega boljoj adaptaciji za predstojece izazove u zivotu usklađujući sa time svoje obaveze i slobodno vreme sa slobodnim aktivnostima koje mi kao clanu društva pripadaju.
- Šta želim? Moje trenutne želje se odnose na završetak studija i pronalaženje posla koji će mi obezbediti materijalne uslove za nastavak planiranja života koji ce mi doneti odredjenu satisfakciju kako na poslu.
- Šta je sledeće? Moj sledeci korak jeste prelazak na cetvrtu godinu studija gde cu nastaviti svoje skolovanje i steci uslov za dalje napredovanje u smislu dobijanja magistrature i doktorata.
- Kako dostići viši nivo ličnosti? Pre svega u smislu svog obrazovanja, jacanja karaktera pomocu raznih psihickih vezbi koje mogu pojedinca da izdignu na visi nivo licnosti. Jer samo se vezbanjem (u psihickom I fizickom smislu) dolazi do savrsenstva.
- Kako marketirati sebe? Potrebno je pre svega posedovati odredjena teorijska i praktična znanja iz oblasti u kojoj se usavršavamo, a nakon toga nase iskustvo se vremenom prosiruje kao rezultat obavljanja odredjenih zadataka I izvlacenjem same pouke iz njih.
- Kako napredujem u odnosu na ostale? Smatram da uvek mogu vise, ali sve ima svoje granice, tako da se trudim da se u pojedinim situacijama ne preforsiram a sa druge strane da ipak pruzim zadovoljavajuce rezultate...
PORUČITE RAD NA OVOM LINKU >>>
SEMINARSKI
maturski radovi seminarski radovi maturski seminarski maturski rad diplomski seminarski rad diplomski rad lektire maturalna radnja maturalni radovi skripte maturski radovi diplomski radovi izrada radova vesti studenti magistarski maturanti tutorijali referati lektire download citaonica master masteri master rad master radovi radovi seminarske seminarski seminarski rad seminarski radovi kvalitet kvalitetni fakultet fakulteti skola skole skolovanje titula univerzitet magistarski radovi
LAJKUJTE, POZOVITE 5 PRIJATELJA I OSTVARITE POPUST
|
|
| 11:01 PM |
|