Efekti internet oglašavanja faulteta tokom upisne kampanje

Nova tema  Odgovori 
Podelite temu sa drugarima: ZARADITE PRODAJOM SVOJIH RADOVA
 
Ocena teme:
  • 0 Glasova - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 
Autor Poruka
Dzemala Nije na vezi
Posting Freak
*****

Poruka: 8,277
Pridružen: May 2010
Poruka: #1
Efekti internet oglašavanja faulteta tokom upisne kampanje
Maturski, Seminarski , Maturalni i diplomski radovi iz ekonomije: menadzment, marketing, finansija, elektronskog poslovanja, internet tehnologija, biznis planovi, makroekonomija, mikroekonomija, preduzetnistvo, upravljanje ljudskim resursima, carine i porezi.


Internet u Srbiji ima sve veći uticaj na mlade, a povećanje korišćenja Interneta među mlađim generacijama, ukazuje na neophodnost dobrog pozicioniranja visokog obrazovanja i visokoškolskih institucija na Internetu. Fakultet treba da pokaže da je moderna obrazovna institucija, koja razume prednosti Interneta i obraća se svojim polaznicima i na ovaj interaktivan način. Prema podacima iz aprila 2009. godine, u Srbiji postoji 1.218.000 priključaka na internet, a broj korisnika globalne mreže u odnosu na broj stanovnika svrstava Srbiju u tri poslednje zemlje u Evropi. Poređenja radi, u Ukrajini se broj korisnika interneta povećava po stopi od 2.500 odsto, a kod nas od 250 do 300 odsto godišnje. Ipak, istraživanja pokazuju da većina korisnika interneta ima profil na Facebooku, kao i da mnogi koriste napredne opcije interneta. Jedna od prednosti globalne virtuelne mreže jeste stvaranje posebnih grupa koje okupljaju ljude sličnih interesovanja, a u ovome im pomažu internet alati - blogovi, forumi, profili na društvenim mrežama... Praćenje tema o kojima se raspravlja nameće zaključak da su savremene žene zaljubljene u modu, tendencije i stilove. Moderne devojke (kod nas uglavnom anonimno) otkrivaju na internetu svoje kupoholičarske planove, sklonosti i opsesije, uz detaljan izveštaj o najnoviijem "plenu" iz poslednjeg pohoda na prodavnice.

Pojam internet marketinga


Uvođenje i razvoj savremene tehnologije i njene primene zahteva i modernizaciju razvoja marketinga i promocije. Na taj način se obuhvata savremenija razmena informacija između poslovnih subjekata i potrošača što prouzrokuje upotrebu i razvoj Interneta kao najsavremenijeg vida tog komuniciranja.Dosadašnji, klasični marketing polako se potiskuje u prošlost i veže se za razvoj Interneta.

Putem Interneta poslovni subjekt može doći do svih bitnih informacija i na taj način može uočiti svoj položaj u odnosu na konkurenciju. Nemu je cilj da svojim uslugama ili plasmanom proizvoda stekne prednost na tržištu. Razvoj Interneta je u velikoj meri uticao i na sam marketing. Kao savremeniji oblik promocije proizvoda i usluga i njihovog predstavljanja kako domaćim kupcima i suradnicima tako i inostranim. Interes je svakom poslovnom subjektu da se promoviše na što bolji način, kao i da plasira proizvode na dobro istraženo tržište i da pri tom zauzme bolji položaj u odnosu na svoju konkurenciju. To su osnovni razlozi za prihvatanje najsavremenijeg vida reklamiranja proizvoda i usluga putem Interneta. Klasični vid marketinga podrazumevao je reklamiranje proizvoda uz nedovoljnu informiranost i istraženost tržišta gde su reklame nosile za sobom veće financijske izdatke, a nisu pružale dovoljno koliko se očekivalo...

S A D R Ž A J

UVOD 2
1 Pojam internet marketinga 3
1.1 Vidovi internet promocije 4
2 Efekti internet oglašavanja fakulteta 6
3 Poboljšanje efekata internet oglašavanja 7
ZAKLJUČAK 9
LITERATURA 10


PORUČITE RAD NA OVOM LINKU >>> SEMINARSKI
maturski radovi seminarski radovi maturski seminarski maturski rad diplomski seminarski rad diplomski rad lektire maturalna radnja maturalni radovi skripte maturski radovi diplomski radovi izrada radova vesti studenti magistarski maturanti tutorijali referati lektire download citaonica master masteri master rad master radovi radovi seminarske seminarski seminarski rad seminarski radovi kvalitet kvalitetni fakultet fakulteti skola skole skolovanje titula univerzitet magistarski radovi

LAJKUJTE, POZOVITE 5 PRIJATELJA I OSTVARITE POPUST
09:17 PM
Poseti veb stranicu korisnika Pronađi sve korisnikove poruke Citiraj ovu poruku u odgovoru
Nova tema  Odgovori 


Verovatno povezane teme...
Tema: Autor Odgovora: Pregleda: zadnja poruka
  Inovacije u pozorištu – Internet marketing Narodnog pozorišta u Beogradu derrick 0 2,501 10-02-2014 01:29 AM
zadnja poruka: derrick
  Internet marketing - hr derrick 0 2,682 16-01-2013 02:28 PM
zadnja poruka: derrick
  Pojam interneta i internet u službi ostalih masovnih medija - seminarski derrick 0 2,068 12-01-2013 10:47 AM
zadnja poruka: derrick
  Internet marketing izmišljena turistička agencija Maja 0 2,365 19-02-2012 07:02 PM
zadnja poruka: Maja
  Internet i nove tehnologije u odnosima s javnošću - primjer lokalne samouprave Maja 0 2,983 19-02-2012 06:59 PM
zadnja poruka: Maja

Skoči na forum: