Duplicate File Finder

Nova tema  Odgovori 
Podelite temu sa drugarima: ZARADITE PRODAJOM SVOJIH RADOVA
 
Ocena teme:
  • 0 Glasova - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 
Autor Poruka
seraphim Nije na vezi
Member
***

Poruka: 98
Pridružen: May 2009
Poruka: #1
Duplicate File Finder
Citat:„Duplicate File Finder" je jednostavan program uz pomoć koga lako možete pronaći duple ili prazne fajlove na hard disku, koji samo bespotrebno zauzimaju prostor.

Dolazi u arhivi veličine samo sto kilobajta. Korišćenje je intuitivno i sastoji se od par koraka. Treba odabrati putanju do foldera u kome se vrši pretraga, štiklirati neku od ponuđenih opcija i kliknuti „Start Search".

Moguće je dodavanje više foldera, dok će program automatski da pretraži sve podfoldere.Sve datoteke se upoređuju - „bajt za bajt", tako da je pouzanost stoprocentna. Tu je i opcija „Fast Search", koja upoređuje samo prvih i poslednjih deset megabajta kako bi se ubrzala pretraga. Ovakav način pretrage je manje pouzdan, ali je tačnost ipak odličnih 99%.

Moguće je i pretraživanje samo određenog tipa datoteka, kao što su slike ili muzika. Program podržava i novije procesore sa više jezgara, uz pomoć kojih daje ultra brze rezultate.

Preporučuje se provera samih fajlova pre brisanja, ne-brisanje nepoznatih datoteka, i izuzimanje sistemskih foldera iz pretrage.

DOWNLOAD
Kod:
http://www.interfejs.tv/InterfejsDL/dupfinder.zip

http://www.maturskiradovi.net/eshop
12:26 PM
Poseti veb stranicu korisnika Pronađi sve korisnikove poruke Citiraj ovu poruku u odgovoru
Nova tema  Odgovori 


Skoči na forum: