Adolf Hitler

Nova tema  Odgovori 
Podelite temu sa drugarima: ZARADITE PRODAJOM SVOJIH RADOVA
 
Ocena teme:
  • 0 Glasova - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 
Autor Poruka
Dzemala Nije na vezi
Posting Freak
*****

Poruka: 8,277
Pridružen: May 2010
Poruka: #1
Adolf Hitler
Maturski, Seminarski , Maturalni i diplomski radovi iz ekonomije: menadzment, marketing, finansija, elektronskog poslovanja, internet tehnologija, biznis planovi, makroekonomija, mikroekonomija, preduzetnistvo, upravljanje ljudskim resursima, carine i porezi.


Сваки пут када умре неки диктатор или када се догоди неко зверство, или када у спољни свет допру детаљи оних који су живели у овом или оном режиму, неизбежно се отме крик да то не сме више никада да се понови. Остаје, међутим, непријатна чињеница да се то зло заиста непрестано понавља с једног континента на други. Иако живимо у XXI веку и данас свету многи пате у рукама појединаца чија психопатска природа или идеолошке стратсти захтевају потчињавање или поништавање оних којима владају. Мотиви који покрећу диктаторе никада не умиру; тужно је што исто то не може да се каже за њихове жртве.
С обзиром на размере холокауста и његову свирепост као и на филмске снимке које су направили амерички и британски војници приликом ослобађања логора смрти, Хитлерова владавина терора може се сматрати једном од најстрашнијих па није ретко да се она повезује и поистовећује с речју зло. Хитлеров утицај је био мање идеолошки а више расистички.
У свом систематском приступу убијању милиона мушкараца, жена и деце, која је вршила цивилизована нација, та владавина била је једна од најстрашнијих у историји. Како је цела једна нација могла дозволити да се њоме влада на такав начин? Како је могло да се деси да нико не зна шта се дешава пред сопственим вратима? Да ли је Немачку насељавало више милиона малих Хитлера – мушкараца, жена који су свако на свој начин, неговали исту мржњу као и њихов фирер? Жестока расправа о томе већ дуго се води и сигурно ће се наставити у будућности.
Адолф Хитлер је уздрмао историјску сцену 20. века због чега га многи сматрају односно због чега носи назив господар рата 20. века. Адолф Хитлер био је диктатор и бриљантни говорник, који је проширио нацистичку идеологију по целој Немачкој.
Адолф Хитлер је покушао да наметне своју визију света засновану на расној неједнакости. Његова владавина представља један од најмрачнијих периода светске историје.
Све горе наведено, јесте разлог одабира обраде једне овакве теме заправо једна овакве историјске личности.
У наставку рада говориће се о најбитнијим детаљима живота и владавине Адолфа Хитлера.
Рад садржи следеће тезе:
- детињство Адолфа Хитлера,
- политичка каријера,
- нацистички режим,
- други светски рат (Хитлерови пријатељи, пораз и смрт)...

С А Д Р Ж А Ј:

УВОД 3
1 Адолф Хилтер 4
1.1 Детињство 4
1.2 Политичка каријера 6
1.3 Нацистички режим 8
1.4 Други светски рат 9
1.4.1 Хитлерови пријатељи и ратници 12
1.4.2 Пораз и смрт 13
ЗАКЉУЧАК 16
ЛИТЕРАТУРА 17PORUČITE RAD NA OVOM LINKU >>> SEMINARSKI
maturski radovi seminarski radovi maturski seminarski maturski rad diplomski seminarski rad diplomski rad lektire maturalna radnja maturalni radovi skripte maturski radovi diplomski radovi izrada radova vesti studenti magistarski maturanti tutorijali referati lektire download citaonica master masteri master rad master radovi radovi seminarske seminarski seminarski rad seminarski radovi kvalitet kvalitetni fakultet fakulteti skola skole skolovanje titula univerzitet magistarski radovi

LAJKUJTE, POZOVITE 5 PRIJATELJA I OSTVARITE POPUST
07:13 PM
Poseti veb stranicu korisnika Pronađi sve korisnikove poruke Citiraj ovu poruku u odgovoru
Nova tema  Odgovori 


Verovatno povezane teme...
Tema: Autor Odgovora: Pregleda: zadnja poruka
  Hitler - život i delo derrick 0 2,664 08-09-2013 03:59 PM
zadnja poruka: derrick

Skoči na forum: