SEMINARSKI MATURSKI I DIPLOMSKI RADOVI

seminarski
Pitanja i Odgovori:
Kako do gotovih radova!
Izrada novih radova!

Kontakt:
[email protected] +381611100105 (SMS, Viber, WhatsApp)

Bavimo se izradom materijala (seminarski, maturski, maturalni, diplomski, master i magistarski radovi) po Vašoj želji. Okupili smo ozbiljan i dokazan tim saradnika usavršen za izradu radova iz: ekonomije, bankarstvo, istorija, geografija, informacioni sistemi, računarske mreže, hardver, inteligencija, turizam, menadžment, fizika, informatika, biologija .  Gotovi radovi ovde...
Da li ste zadovoljni kvalitetom i brzinom naše usluge?
 

Broj posetilaca

Trenutno aktivnih Gostiju: 12 
KAKO DOĆI DO RADOVA? PDF Ispis

 RADOVI NISU SLOBODNI ZA DOWNLOAD!

AKCIJA U TOKU! Uz traženi rad nudimo Vam mogućnost da možete zatražiti još 2 gratis seminarska rada sa našeg spiska za koja smatrate da bi Vam bila od koristi i pružila dodatne informacije i podatke u vezi sa izradom Vašeg rada. Pošto na jednu temu posedujemo više radova i ti radovi će Vam biti ustupljeni (primer: na temu "Historija Hrvatske" imamo 15 različitih radova i svih 15 ćemo Vam dostaviti ako kojim slučajem zatražite temu – “Historija Hrvatske”). Cilj akcije, kao i celog projekta maturskiradovi.net, je da dobijete što više neophodnog materijala za izradu Vašeg samostalnog rada, a nikako da već postojeći rad predate kao Vaš.

UKOLIKO ŽELITE DA PORUČITE RADOVE pošaljite nam poruku sa naznakom "Poručujem radove" na  e-mail [email protected]  Ova adresa el.pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli    i nazive radova koje tražite, kao i to da li ste iz Hrvatske ili Bosne i Hercegovine ili Srbije ili Crne Gore  ili neke druge zemlje, zbog načina plaćanja, nakon čega očekujte u roku od 1h (a često i dosta brže) naš odgovor sa detaljnijim uputstvima oko uplate i transfera radova. Ovo se odnosi samo na radove sa spiska a za radove koje nemamo objavljene na sajtu se gore pomenuto ne odnosi.

 Za korisnike iz Hrvatske cena paketa od 3 urađena i otkucana seminarska rada sa našeg spiska (u toku već pomenute akcije a što odmah povlači da je vrlo moguće da ćete dobiti i više od 3 rada, ako se neki naslovi podudaraju) je 120 kuna.  Novac šaljete uplatnicom putem banke ili pošte na naš tekući račun u Zagrebu, a detalje oko uplate ćete dobiti nakon kontakta sa nama preko e-maila. Radove dobijate nakon naše provere, u toku sutrašnjeg dana, ili ako nam skenirate overenu uplatnicu time ubrzavate postupak i radove dobijate istog dana na Vaš e-mail. Plaćanje radova možete obaviti u svakoj banci ( u Erste banci Zagreb ili u njihovim filijalama ne plaćate nikakvu proviziju prilikom plaćanja pošto je to moja matična banka). Cena gotovih maturalnih radova je  225 kuna, a diplomskih od od 300 do 500 kuna.

Korisnici iz Hrvatske ,Bosne i Hercegovine, Srbije , Crne Gore imaju omogućeno plaćanje na tekući račun iz svoje zemlje u kunama, km,  odnosno dinarima  i evrima.

Ako niste pronašli odgovorajći rad na našem spisku Spisak gotovih radova (maturski seminarski diplomski) , možete nam se obratiti sa zahtevom za izradu novog rada , te radove pišu naši stručni i provereni saradnici sa kojima imamo odličnu saradnju. Kvalitet rada je zagarantovan kao i poštovanje roka i diskretnost. Eventualne naknadne izmene ulaze u cenu rada. Više oko izrade novih radova možete pročitati ako kliknete  na ovde  Izrada novih seminarskih radova .

   Telefon je ostavljen samo za hitne slučaje, i ukoliko je to potrebno šaljite nam SMS poruke u svako doba, nemojte zvati.

   +381611100105  (slati samo SMS poruke u bilo koje doba ako je hitno)

Ako imate nekih pitanja i saveta slobodno nas kontaktirajte i ubrzo očekujte odgovor. Radove dobijate u elektronskom formatu kao .doc (MS-Word) ili kao (.pdf) Acrobat Reader. Svaki rad je kvalitetno urađen jer smo samo takve radove uvrstili u našu kolekciju.

 

 NAJSTARIJI I NAJPOZNATIJI INTERNET PORTAL KOJI SE BAVI OVIM POSLOM! APSOLUTNI LIDERI NA OVIM PROSTORIMA! 7 GODINA TRADICIJE SU DOKAZ KVALITETA NAŠEG RADA I PREDANOSTI OVOM POSLU. TRUDIMO SE DA BUDEMO JOŠ BOLJI. NAJBOLJI SA NAJBOLJIMA!
 
seminarski