O Pandurima

Nova tema  Odgovori 
Podelite temu sa drugarima: ZARADITE PRODAJOM SVOJIH RADOVA

Ocena teme:
  • 0 Glasova - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Autor Poruka
Dzemala Nije na vezi
Posting Freak

Poruka: 8,277
Poruka: #1
O Pandurima
Kako pandur pravi mastilo ?.................Bije vodu pendrekom dok ne poplavi.

Trci klinac za pandurom i vice: "Ciko, ciko, jel' ovo vas pendrek"? "Ne, ja sam moj izgubio"! Odgovori policajac.

3.Na autobuskoj stanici zena sa detetom ceka autobus. Na stanici stoji i jedan pandur. Dete stalno place i pita kada ce da dodje autobus. Mama mu odgovara da cika pere autobus i kad ga opere doci ce. Stoje oni jos pola sata, pandur se setka, kad ce dete ponovo: "Mama. Jel' cika oprao autobus"?. "Jeste sine, samo da ga popravi i dolazi". Cekaju jos pola sata pa ce dete. "Pa, jel' ga popravio"!? "Jeste sine, jos da ga ofarba i eto ga". Tad pandur baci beretku i vikne "E SAD JE NAS'O DA GA FARBA"!

Guzva u Podgoricki autobus, majstor naglo zakoci i riba koja je pri tom naletela na pandura kaze: "Izvinjavam se, inercija." A pandur odgovara: "Nista, nista, Milorad"

Prilazi pandur svom kolegi sa rukama iza ledja i kaze mu: -Ako pogodis koliko kifli imam, dacu ti obe. -Tri!!!

Sta radi pandur kad dobije premiju na lutriji? Kupi raskrsnicu i radi privatno.

Sedi neki tip na trafici kad nailazi policajac i pita ga: "Jel ti tako i kuci sedis na trafici mali?"

Zasto pandur, kad gleda komediju u pozoristu, sedi u zadnjem redu ? Cuo je da, ko se zadnji smeje, najsladje se smeje.

2.Zasto se pandur nikada ne kupa ?.............Ceka da se na bojleru upali zeleno svetlo !

3.Kako pandur otvara konzervu ?.....................Otvori u ime zakona !

Kako pandur peca ?.............Uhvati jednu ribu i bije je dok ne prizna gde su ostale.

Izlazi pandur iz pekare, nailazi na svog kolegu i kaze mu: "Ako pogodis koliko kifli imam u dzepu, dacu ti obe".

Objasnjava nacelnik stanice svojim ljudima zadatak. "Naci cemo se ispred hotela "Balkan" tacno u 11:48h, a za one koji imaju digitalne satove to su dva pendreka, obrnuta stolica i Snesko Belic".

Kako cetiri pandura menjaju sijalicu ?............Jedan je drzi, a ostala trojica vrte sto.

Zasto pandur narucuje tri kafe ?............Pije srednju.

Kako se udavio pandur ?.......................Pojeo je zumance kinder-jajeta.

Kako pandur lovi zeca ?.......................Sakrije se iza zbuna i zvizdi kao kupus.

Upoznaje se pandur sa ribom. "Ja se zovem Milutin. A ti"? "Izabela". "Iza cega"?

Sedi covek u restoranu, jede i kaze: "Da sam imao ovo sto jedem, ne bih bio ovo sto jesam". Ko je taj covek i sta on jede ?..........................Pandur, jede mozak.

Idu dva pandura pored skupstine i nadju mrtvog coveka. I ajde da naprave zapisnik: "Dana 30.09.1997. u 9h ispred....?....Jeli, kako se pise skupstina"? pita pandur kolegu. "Ej, nisam siguran za skupstinu, 'ajde da ga prebacimo ispred poste to znam kako se pise". Odgovara drugi.

Stoje na stanici pandur i dizelas. Tek ce dizelas panduru: "Jel' znas koja je razlika izmedju tebe i ovog voza"? "Nemam pojma" odgovori ovaj. "Voz ima dva razreda, a ti ni toliko". Misli se pandur i kaze: "Jeli, a jel' znas koja je razlika izmedju TEBE i ovog voza"? "Ne znam" kaze dizelas. Ovaj voz ide IZ stanice a ti U stanicu".

Tekst preuzet iz izvestaja ulicnog milicajca u Grockoj (istinit dogadjaj): " Isao sam trasom i smatrao. U visini dzbuna zacuo sam vanbracno seksualno suskanje. Priso sam i naredio "Obustavi!". Gornji subjekt mi je reko "Poljubis me u dupe!". Dok sam ga privodio u stanicu celo vreme me je vredjao recima "Ne tuci me druze.

Zasto u patrolu idu 3 pajkana? Jedan zna i da cita i da pise, a dvojica cuvaju genija.

PORUČITE RAD NA OVOM LINKU >>> SEMINARSKI
maturski radovi seminarski radovi maturski seminarski maturski rad diplomski seminarski rad diplomski rad lektire maturalna radnja maturalni radovi skripte maturski radovi diplomski radovi izrada radova vesti studenti magistarski maturanti tutorijali referati lektire download citaonica master masteri master rad master radovi radovi seminarske seminarski seminarski rad seminarski radovi kvalitet kvalitetni fakultet fakulteti skola skole skolovanje titula univerzitet magistarski radovi

LAJKUJTE, POZOVITE 5 PRIJATELJA I OSTVARITE POPUST
07:45 PM
Poseti veb stranicu korisnika Pronađi sve korisnikove poruke Citiraj ovu poruku u odgovoru
Nova tema  Odgovori 

Poruke u ovoj temi
O Pandurima - Dzemala - 06-11-2011 07:45 PM

Skoči na forum: