Sve o pirateriji - Warez

Nova tema  Odgovori 
Podelite temu sa drugarima: ZARADITE PRODAJOM SVOJIH RADOVA

Ocena teme:
  • 0 Glasova - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Autor Poruka
Alex
Unregistered

Poruka: #2
RE: Sve o pirateriji - Warez
Odlican topic.
Citat:Ovakvi sajtovi su pre svega ekonomske, a nikako socijalne jedinice, čiji je jedini cilj zarada. Tako se u osnovi altruistička ideja pervertirala u svoju suprotnost, koja umesto da kontrira trenutno dominantnoj potrošačkoj kulturi, postaje njen sastavni deo.

Sve zavisi na koje sajteve mislis. Warez i Rapid svakako jesu. Medjutim, bittorent i trekeri su druga prica. Naravno i medju njima ima sajteva koji bi samo da klepaju lovu (TL), ali na onim jacim sajtevima na kojima je pristup vecini ljudi gotovo nemoguc, cilj je svakako druzenje. Ja sam 'pobacao' sve te 'lejmerske' warez sajteve i zadrzao sacicu onih najboljih, koji apsolutno nemaju nikakav profit i ciji je glavni cilj pomaganje ljudima. Broj korisnika na tim sajtevima ne prelazi 4500 a da biste se uclanili potrebno je da budete neverovatno srecni ili da pukom srecom poznajete nekog freaka koji je imao srece da ima taj treker, pa da vas on onda pozove.
Anyway, iako je verovatno vecina internet korisnika makar jednom dosla u dodir sa piraterijom mislim da ona ne moze biti zaustavljena. Medjutim, ljudi ne shvataju da su i pirati normalni i obicni ljudi, posmatraju ih kao poslednji sljam i leglo kriminala.
E sad, release grupe su te koje su krive za sav gubitak produkcijskih kuca i anti-piratske agencije bi trebalo njih da love kako bi iskorenile pirateriju, a ne obicne korisnike koji veze nemaju sa izvorom piraterije.
12:37 AM
Citiraj ovu poruku u odgovoru
Nova tema  Odgovori 

Poruke u ovoj temi
Sve o pirateriji - Warez - Jovica - 23-05-2009, 12:04 AM
RE: Sve o pirateriji - Warez - Alex - 23-05-2009 12:37 AM
RE: Sve o pirateriji - Warez - Jovica - 23-05-2009, 12:47 AM
RE: Sve o pirateriji - Warez - Alex - 23-05-2009, 12:52 AM

Verovatno povezane teme...
Tema: Autor Odgovora: Pregleda: zadnja poruka
  10 najneobičnijih oglasa: Šta sve ljudi prodaju (i kupuju) Jovica 0 2,565 07-06-2009 07:22 PM
zadnja poruka: Jovica

Skoči na forum: