Na Mesecu pronađen kip anđela!?

Nova tema  Odgovori 
Podelite temu sa drugarima: ZARADITE PRODAJOM SVOJIH RADOVA

Ocena teme:
  • 0 Glasova - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Autor Poruka
Jovica
Unregistered

Poruka: #9
RE: Na Mesecu pronađen kip anđela!?
Tvoj problem je sto si se previse uhvatio za Bibliju. Dao sam ti Hablov zakon koji je priznat kao zakon i sta je tu problem? Dokazi mi da je Biblija tacna i sve cu da ti poverujem. Treba da znas da pobijanje nauke nikada nece moci da dokaze Boga. On se ne moze dokazati ni empirjski ni verbalno tako da je "pomalo glupo" uvlaciti njega u sve ovo jer niko nije siguran da li on postoji ili ne postoji.

http://www.teorijaevolucije.com/ca3.html
Evo ovde imas o Velikom Potopu i o tome koliko on ustvari ima rupa tj. ne znam kako uopste sad neko mene moze da ubedi da je veliki potop uopste bio. Desavalo se da je 5 puta skoro nestao zivot sa planete al ne na takav nacin da se ogromna kolicina vode sruci na Zemlju. Jesi se nekada zapitao odakle tolika voda u velikom potopu. Da se sav led na planeti otopi nivo svetskog mora bi se digao za 3-4 metra tako da osim Velikog potopa i film Vodeni svet sa Kevinom Kosnterom je za mene nemoguc.

Ako su u to vreme ljudi i dinosaurusi ziveli zajedno zasto Noje nije u svojoj Barci poveo i njih?
Ako su u to vreme ljudi i dinosaurusi ziveli zajedno zasto onda u tom sloju kore (tu gde se nalaze i te sekire) ima puno iridijuma - materijala od koga je sacinjeno 99% meteorita?

nisi mi bio odgovorio na pitanje Da si ti Bog da li bi stvorio ovakav svet i ovakav univerzum?
01:15 AM
Citiraj ovu poruku u odgovoru
Nova tema  Odgovori 

Poruke u ovoj temi
Na Mesecu pronađen kip anđela!? - Jovica - 14-05-2009, 01:55 AM
RE: Na Mesecu pronađen kip anđela!? - Jovica - 19-05-2009 01:15 AM

Skoči na forum: