![]() |
|
Lekarski vicevi - Verzija za štampu +- Gotovi Seminarski Diplomski Maturalni Master ili Magistarski (https://www.maturskiradovi.net/forum) +-- Forum: Razno (/Forum-razno) +--- Forum: Vicevi (/Forum-vicevi) +--- Tema: Lekarski vicevi (/Thread-lekarski-vicevi) |
Lekarski vicevi - apatonac - 11-07-2012 12:09 PM -Otiso covek kod doktora i kaze njemu doktor: - ispruzite ruke. ispruzi ovaj i kaze doktor: - mnogo ti se tresu ruke, pijes li nesto? - Staa imas? Mujo: - Doktore ne mogu da disem dobro. Doktor: - Sestro donesi mi instrument. Mujo: - Ja ne mogu da disem a tebi je do muzike doktor: imam jedne dobre i jedne lose vesti. pacijent: da cujem prvo one lose. doktor: imate rak. pacijent: dobro a koje su dobre. doktor: dobio sam u kladionici. Dolazi jedan čovek kod doktora sa nožem u stomaku u 19:05 sati: -Doktore, doktore, pomognite mi molim vas! Doktor: -Žao mi je, ali ne radimo više. -Doktore, zakasnio sam samo 5 minuta, nož mi je u stomaku! -Žao mi je, dođite sutra. -Ali doktore, imam nož u... Doktor mu izvuče nož iz stomaka, zabije mu u oko i kaže: -Sada idite kod očnog, on će vam pomoći... Dolazi jedan čovek kod doktora i govori: -Doktore! Jutros sam uhvatio svog sina kako drka u kupatilu! Šta da radim?! Doktor će na to: -Kažite mu da od ku*ca ne pravi budalu, a od ruke da ne pravi pi*ku... Dođe pacijent zubaru i on mu kaže: - sada vičite najglasnije što možete, - ali mene ništa ne boli. - Znam, ali u čekaonici je gužva, a meni se žuri na utakmicu. ulazi čovjek kod doktora -dobar dan dugo vas nisam vidjeo -ma, bio sam nešto bolestan sta je najlakse sknuti sa gole medicinske sestre? doktora! XD Kaze zubar pacijentu: Molim vas,sad vicite najjace sto mozete. Ali,mene nista ne boli. Znam,ali cekaonica je puna,a meni se zuri na utakmicu!! Dolazi muškarac doktoru i kaže: • Doktore, ja imam problem, ali morate obećati da se nećete smejati! • Naravno da neću! Ja sam profesionalac, za više od 20 ugodina koliko radim, nisam se nasmejao pacijentu! • U redu - kaže muškarac i skine gać...e. Doktor ugleda najmanju onu stvar koju je ikada video. Uprkos obećanju, počne se smejati, najpre tiho, a zatim sve glasnije, do suza. Nakon nekoliko minuta uspe se pribrati i obriše suze. • Užasno mi je žao... - izvinjava se doktor - Ne znam šta mi bi, neće se ponoviti. Dobro, recite u čemu je problem? Muškarac pogleda doktora tužnim pogledom i reče: • Natečen je. Otisla baba kod lekara. Doktore, moj zivot vise nema cilja, kako da se ubijem, a da ne patim dugo? - Pa ako imate pistolj, onda je najjednostavnije da se pucate sebi u srce... - Imam pistolj, ali ne znam gde mi je srce... - Pa tacno kod bradavice, samo pucajte tamo, pa gotovo... Ode baba kuci i posle sat vremena je dovezu sa povredom kolena. Dolazi covek na kontrolu kod doktora. - Doktore sad mi je bolje, ne kasljem, ne kijam samo malo tesko disem. - Nista vi ne brinite, pobrinucemo se da i to prestane. Kaže pacijent doktoru: - ,,Doktore,pre nego što sam došao ovde kod vas, bio sam kod drugih lekara i svi su oni postavili drugačiju dijagnozu nego vi.\" A doktor mu odgovara: - ,,Može biti, ali će obdukcija pokazati da sam ja u pravu.\" Pre operacije pacijent sav nervozan. Doktor ga pita: -Sta ti je covece? A ovaj ce: -Doktore, ovo mi je prva operacija. -Pa mož mislit, i meni je! Šta možeš da skineš sa gole medicinske sestre? - Dežurnog lekara. Bakica došla kod doktora s neugodnim problemom. - Doktore, prdim non stop. Nije DA MI smeta, jer nit se cuje, nit smrdi, Ali bih voljela DA se riješim tog problema. Evo, do kad Sam u ordinaciji, bar Sam dvadeset necujnih, bezmirisnih ispustila. Doktor joj prepiše neke pilule tri put na Dan. Za nedjelju Dana, bakica na kontroli... -Doktore, problem je još gori!! Prdim I dalje nesmanjeno, I dalje su necujni, Ali sad smrde k\'o djavo!!! Doktor odgovara: - Odlicno, sinuse smo procistili, sad da vidimo ... šta ćemo sa sluhom!? Ulazi doktor kod bolesnika i saopstava mu: -Imam 2 vesti za Vas,jednu dobru i jednu losu.Koju zelite prvo da cujete? -Recite prvo losu. -Bojim se da bolujete od neizlecive bolesti i da Vam je ostalo svega mesec dana zivota. -A sta je dobra vest? -Jel vidite onu sestru?Kar\'o sam je celu noc. Kongres evropskih transplantologa. *Predstavnik britanskih lekara izvestava: \"Dosao nam je pacijent bez kicme, presadili smo mu celu kicmu, i nakon samo jedne nedelje provedene u bolnici, zahvaljujuci naucnim otkricima britanskih naucnika, taj covek se odlicno oseca, i vec je napolju i trazi posao.\" Predstavnik francuskih lekara izvestava: \"Mi smo u Francuskoj ucinili jos znacajniju stvar! Coveku bez pluca presadili smo samo jedno plucno krilo i nakon tri dana provedena u bolnici, on se i sa polovinom pluca oseca odlicno, vec je napolju i trazi posao!\" **Predstavnik srpskih lekara izvestava: \"Mi smo u tome ipak otisli najdalje. Uzeli smo cetiri coveka bez mozga, postavili ih na celo drzave i u rekordnom roku vec je vise od polovine stanovnistva napolju i trazi posao! A ona cetvorica su i dalje bez mozga i odlicno se osecaju!\" Dodje tip sa ženskom kod ginekologa i kaže : \"Doktore, moja žena ima usku pi*..\" \"OK, neka uđe...vi izađite.\" Gleda ginekolog ženu, ona posve normalna, zgodna i doktor nju pojebe... Uđe muž i kaže : - \"Jeste li je sredili?\" \"Jesam.\" - reče doktor. \"OK, čekaj sad ja isprobam.\" Pojebe je i on i kaže : - \"Nije još OK. Daj još malo je sredi.\" i izađe iz ordinacije. Doktor pojebe opet... I tako se oni izmene nekoliko puta... Uveče u restoranu sede ginekolog i njegov prijatelj i doktor kaže : - \"Vidiš za onim stolom onog tipa? Glupan. Danas mi je doveo zdravu ženu da mu je izlečim. Žena bila zdrava i jebežljiva i ja sam mu je pojebao 4 puta...\" Tip za drugom stolom govori svom prijatelju: - \"Vidi tamo onog doktora. Danas sam našao neku kurvu, nisam je imao gde jebati, pa sam je odveo u njegovu ordinaciju....\" Izlazi čovek iz lekarske ordinacije i sretne svog prijatelja koji muca: • Š...tta tebi fffali? • Imam zapaljenje prostate. • Aaaaha! A š..štta je tto? • Pa vidiš, ja pišam tako kako ti govoriš. Ode mlada zena kod lekara a on Crnogorac. Pregleda je on pa joj kaze - gospodjice, vama je potrebna njega, ona ga pogleda molecivo pa ce reci - pa njega mi i prepisite doktore. Žali se mlada pacijentkinja doktoru: • Doktore, imam problem zbog svojih velikih grudi! • Ne brinite ništa, odmah ću problem uzeti u svoje ruke. Kaže doktor pacijentu: \"Žao mi je. Ne mogu utvrditi šta vam je, najvjerojatnije zbog prevelike doze alkohola.\" \"Ma, nema veze, hikk, doći ću ja kad budete trezni.\" - Doktore! - reče slomljenim glasom mladić. - Svake noći sanjam čudan san. Sanjam kako zgodne djevojke upadaju u moj stan i pokušavaju me zavesti. - I kako vi reagujete na to? - Nikako. Stalno ih teram rukama od sebe. - I što hoćete da ja uradim? - Molim vas doktore, polomite mi ruke. Pozlilo starom dedi i završi na hitnoj. Nakon kratkog pregleda doktor kaže, vodite ga u mrtvačnicu. Na to deda poskoči: - Pa nisam ja još mrtav - Pa nismo još ni stigli, odgovori doktor. Dosao pacijent kod doktora da se zali: - Aman, doktore, ja došao na operaciju krajnika, a vi mi izvadiste i slepo crevo?!! - Jest... Kolege su mi aplaudirale posle prve operacije pa sam im morao nešto izvesti na bis. Pacijent: \"Doktore u poslednje vreme me ne shvataju ozbiljno.\" Doktor: \"Buuaahhaahhhaaa hah haha ha .... Ma dajte!\" - Recite mi otvoreno, doktore - pita pacijent - koliko mi još ostaje da živim? - Teško je to reći, ali da sam ja na vašem mestu, ne bih počinjao da čitam romane u nastavcima. Leži Fata na intezivnoj. Izlazi doktor i kaže Muji: - Fata ne izgleda dobro. - Znam, doktore, al\' dobro kuha i dobra je s djecom. Podeblja zena jada se lekaru: - Doktore, ne znam sta je sa mnom; za poslednja tri meseca ugojila sam se cetrdeset kila. - Odmah cemo pogledati, gospodjo. Samo zinite i kazite: Muuu! |