![]() |
|
Vicevi - o Crnogorcima - Verzija za štampu +- Gotovi Seminarski Diplomski Maturalni Master ili Magistarski (https://www.maturskiradovi.net/forum) +-- Forum: Razno (/Forum-razno) +--- Forum: Vicevi (/Forum-vicevi) +--- Tema: Vicevi - o Crnogorcima (/Thread-vicevi-o-crnogorcima) |
Vicevi - o Crnogorcima - apatonac - 11-07-2012 11:55 AM Crnogorski rekord u sprintu na 100 metara: 67 metara Našli se Crnogorac, Engles i Francuz. Englez: - Kad ja viknem s Big Ben-a “živjela Engleska”, odzvanja još petnaest minuta! Francuz: - Kad ja viknem s Eiffelovog tornja “živjela Francuska” odzvanja još pola sata. Crnogorac: - Kad se ja popnem na jablan i viknem “ljudi ajmo radit”, još mjesec dana odzvanja “ne seri Milutine, ne seri”… - Ispekli Srbin i Crnogorac prase. Srbin kaže: “E sad ćemo da ga podelimo bratski”. - A Crnogorac ce: “A nećemo, bogumi nego popola”. - Stoje dva Crnogorca ispred mora i jedan kaže drugom: “Oj čovječe, žena se davi u moru a mi stojimo i gledamo” - A na to će drugi. “Jest, u pravu si, hajde da sjednemo”. - Pitali Crnogorca: “Šta bi najviše voleo da budeš, u sljedećem životu?” - “Zmija.” – Odgovori Crnogorac. - “Pa što baš, zmija?” – upita ga. - “Pa to ti je život: ležiš, a hodaš!” – Odgovori Crnogorac. - “Upomoć!!! Upravo me je silovao neki Crnogorac!!!” - “Pa odkud znaš da je Crnogorac?” - “Morala sam sve sama da radim.” - Odsjeo čovjek u hotelu u Crnoj Gori i naručio budjenje u 7:30 ujutro. - Zvoni telefon ujutro i javlja se recepcija: “Halo, jestel vi naručili budjenje u 7:30?” - “Jesam”. “A sto ne ustaješ jado, već je pola jedanaest!” - Tone brod. Japanac uznemireno hoda gore-dole a Crnogorac mirno sjedi. - “Šta da radimo?” – pita ga Japanac. - “Oca ti jebem japanskog, vi bi samo nešto da radite!” Dodje Bosanac u Crnu goru. I uzme jedan kamen i ponese sa sobom. I odu Crnogorci da se zale patrijahu. -Patrijase doso je Bosanac i uzeo nam jedan kamen. -Pa dobro ocete umreti imate vi njih na stotine. I dobro oni odu. Sada dolazi Bosanac i uzima kolica kamenja. I opet Crnogorci kod patrijaha. -Patrijase on nam uzo jedna kolica kamenja. -Pa dobro ocete umreti od jednih kolica kamenja. I dobro odu oni. I dodje bosanac i uzme kamion kamenja. Odu Crnogorci da se zale. -Opet nam je uzeo kamenje ali sad kamion. -Pa dobro necete umreti od jednog kamiona kamenja. -Pa kad izraste trava ti ces da kosis! -Koja je bila zadnja rijec isusa crnogorcima? -Ne radite nista dok se ja ne vratim! patrola zaustavlja sluzbeno auto koji prolazi kroz crveno,ali bezuspjesno. kolega javlja sledecoj patroli da smjesta izadje na put i zaustavi vozilo. vozac staje.. dobar dan.isprave molim.. spustaju se podizaci,a milo kulturno pita:jel ima nekih problema! ne,ne,druze presjednice,no moze neka budala proc kroz zeleno,pa da vas nagrdi.. Natjecali se CRNOGORAC,SRBIN I BOSANAC ko ce dalje bacit čekić.Baci srbin tri metra baci bosanac pet metara,A CRNOGORAC GA BACI NEGDJE U SUMU.Pitaju ga oni kako si to uspio a on im rece ALAT STO DALJE OD MENE zasto crnogorci dolaze u srbiju? - Zato sto su culi da u srbiji nema posla. U Crnoj Gori 20.000 Crnogoraca strajkuju nezaposlenost. Tu se slucajno nadje americki biznismen i pita jednog Crnogorca : Je li ,sta je ovo? -Ovo je strajk nezaposlenosti . -Pa hajde, dacu ti ja posao. CRNOGRAC: Pa dje mene nadje od 20.000 ljudi ! zašto crnogorac sjedi na kladi i plače? sjeo na ekser pa mu muka ustati. U Crnoj Gori glad!!!Pojeli i kucice i macice i miseve i sve sto ima!!!kaze njihov patrijarh:"Ajmo breco na Lovcen da poginemo ko ljudi skakanjem u ambis"Svi se sloze.Stanu svi crnogorci na liticu i broje:"1,2".Kad cujes nekog"eno su SRbi nose krompir!!!!!Kad neko pite:"Jel oljusten"??Ovaj odgovara:"Nije"!!!!Nastavljaju oni:"3,4,....." OZENIO crnogorac bosanku te oni sjednu zajedno da joj muz saopsti sta ce da radi: -"Zeno,moraces da mi pravis da imam sta jesti i da mi peglas kosulje." -"Pa ces mojoj majci pomagati na njivi." -"Moraces da ocistis kucu svaki dan." Zena nestrplijivo zapita: ...-"Ima li jos sta?" -"Moraes mom ocu da peres noge." -E,do ku*ca!"-kaze bosanka. -"Ne,ne do ku*ca,samo do kolena!" Došao Crnogorac na pazar i pita prodavačicu: - "Pošto paprika?" - "Dva eura". - A on ce: - "Da nijesu možda punjene???" Probudi se Milo Đukanovič i poruči svome narodu -narode crne gore ustaj ustao je i tvoj predsjednik Milo Đukanovič ! -i oni ustali. - narode crne gore umi se umija se i tvoj prjedsjednik Milo Đukanovič! -i oni se umili. -narode crne gore vaš prjesjedni Milo Đukanovič doručkuje a za vas evo malo muzike iz našega studija. 5 pravila crnogorskog nogometa 1.šutni loptu što dalje od sebe. 2.ako ne možeš da trčiš glumi da si fauliran i odmaraj što duže. 3.ako ti nije dobro ispala slika u novinama šutni loptu u fotoreportere da se osvetiš. 4.dodaj loptu golmanu što više puta možeš da bi više odmarao a da bi on ostao budan. 5.pazi da ne pokvariš frizuru jer sve se vidi na televiziji. Plače crnogorac Bogu :ma Bože jeli grjeh što navijam za Crnu Goru!?A Bog će njemu : ma nije grjeh nego sramota. Imao crnogorac tri sina. Pošalje najstarijeg u Beograd da zaradi pare. Posle godinu dana ovaj se vrati i donese samo 1.000 evra. Šta si radio, nesrećo jedna? - Probao sam šverc. Ne ide. Svi to rade! Pošalje on srednjeg sina. Vrati se i ovaj po...sle godinu dana i donese samo 1500 evra. - Šta si radio, nesrećo jedna? - Probao sam da valjam travu. Ne ide, svi to rade. Pošalje on i najmladjeg sina. Vrati se ovaj posle tri meseca i donese pun kofer para. - Junačino tatina! Šta si radio? - Prob\'o sam šverc, prob\'o sam i da valjam travu. Ne ide, svi to rade. Onda sam seo ispred Terazijske česme, otvorio kufer i napisao: - \"Ja sam Crnogorac iz Podgorice. Vratio bih se kući, ali nemam pare za kartu!\" Seta crnogorac puza na povodcu i rece mu komsija: Dobar ti taj puz. Crnogorac: A ima sam jos jednog nego mi uteka. Treba da se porodi crnogorka, kad ono mali crnogorac neće da izađe. Mole oni njega da izađe, a on neće pa neće. I nastavak razgovora: -\"Pa \'ajde izađi.\" -\"NEĆU!\" -\"Ajde molimo te!\" -\"NEĆU!\" -\"Ajde sredićemo ti osnovnu školu.\" ...-\"NEĆU!\" -\"Ma i diplomu za srednju ćemo da ti nabavimo!\" -\"NEĆU!\" -\"I fakultet je sređen!\" -\"NEĆU!\" -\"A da budeš general?\" -\"MOŽE! AL\' U PENZIJI!\" Sretnu se crnogorski vrabac i crnogorski crv. - Kaže crv đe si sokole sivi a kaže vrabac đe si gujo ljuta. Zašto crnogorac baca živu hobotnicu pod sač? - da ne mora promešati krompir! Dosla dva crnogorca da gledaju trku na 800m,i jedan covek je mnogo zaostajao, pa kaze prvi crnogorac: -a vidji onoga jada jadnog, ne moze mrdnut.. - a cuti jadan, to je nas crnogorac - au vidji sokola, kako pocera onoliku gomilu Prica stari crnogorac svom unuku: -e kad sam ja bio u ratu sa turcima,ufatim jednoga pa mu odsjecem lijevu nogu,pa desnu nogu,pa lijevu ruku...,a unuk kaže:a glavu deda,sto mu glavu nisi odrubio. -Auuuu a nju je vec neko odsjeko.. Prica deda Crnogorac svome unuku: -\"Kada su dosli Nemci i zauzeli nas grad oni lepo pitaju:\"Ocete da vas streljamo ili da vas jebemo\". Unuk uzbudjeno pita: -\"I sta su tebi uradili deda\"? -\"Mene su steljali\". 10 CRNOGORSKIH ZAPOVJESTI: -Čovjek se rodi umoran i živi da bi se odmar\"o. -Ljubi krevet svoj k\"a sebe samoga. -Odmaraj se danju da noću moš spavat\". -Ne radi.rad ubija. -Ako vidis nekog da se odmara-pomozi mu. -Radi manje no što možeš,a ono što možeš prebaci na drugoga. -U \"ladu je spas-od odmaranja još niko nije crka\". -Rad donosi bolest-ne umri mlad. -Kad zaželiš raditi,sjedi pričekaj,vidjećeš proći će te. -Kad vidiš da jedu i piju-primakni se,pomogni ljudima,a kad vidiš da rade makni se da ne smetaš. Na sudu, gde je Crnogorac optužen za seksualno uznemiravanje, devojka kaže: • Eto, gospodine sudija, krenem ja ulicom, kad mene on zgrabi! • Laže, gospodine sudija, laže, crkla dabogda! - skoči Crnogorac. • Pa me stade \'vatati, pa pipati, pa kuku mene jadne! • Laže kurva, laže! • Pa na kraju kad raskopča pantalone... • Laže, oko da joj ispadne! • Pa kad izvadi onaj njegov od pola metra... • A bogu mi, što jes\' jes\'... Kako je nastao zemljotres? Crnogorac uzeo lopatu i zemlja se počela smejati ! Zaposlio se Crnogorac kao cuvar groblja.Posle izvesnog vremena,prijatelj ga poseti na radnom mestu i pita ga: -Kako je? -Lose... -Sto??? - nije fer,svi leze ,a ja sjedim...... Kako se na Japanskom kaze \"Crnogorac\" : - Li Jen Chi Na Poradjala se zena Crnogorca. U toku poradjaja Crnogorac padne u nesvest, drugi put, treci put... Posle pola sta budi ga babica i kaze mu: -Cestitam postali ste otac! -Kakwo je?-pita Crnogorac -Zensko. Na to ce Crnogorac: -Uf.. Dobro je, da se ne muci owako ko ja.. U cemu je slicnost izmedju crnogorca i magle?? i jedno i drugo se dizu u podne! Zasto crnogorac pusta brkove??? Da bi licio na majku!!! Sta je najteze crnogorcu da uradi kad ustane iz kreveta? Da prebaci ordenje sa pidzame na odelo |