![]() |
|
Vicevi - o Muji i Hasi - Verzija za štampu +- Gotovi Seminarski Diplomski Maturalni Master ili Magistarski (https://www.maturskiradovi.net/forum) +-- Forum: Razno (/Forum-razno) +--- Forum: Vicevi (/Forum-vicevi) +--- Tema: Vicevi - o Muji i Hasi (/Thread-vicevi-o-muji-i-hasi--59466) |
Vicevi - o Muji i Hasi - apatonac - 11-07-2012 11:42 AM Nazove Mujo bordel koji je vidio u prospektu i pita ih kako to da su tako jeftini, ženska mu objasni i on poklopi. Pita ga Haso: “I šta je rekla?” A njemu Mujo: “Pa et’ rekla da ih pola ima tuberkulozu, a pola sidu.” Dođe opet Haso: “I šta ćemo sad?” A Mujo kaže: “Pa ništa, je.bat ćemo samo one koje kašlju.” Haso: “Ajde Fato, ako riješiš ovu zagonetku, bit će seksa, ako ne riješiš, ništa od toga!” Fata: “Ajd’ reci.” Haso: “Koja je to životinja. Ima četiri noge, rep, mjauče, pije mlijeko…” Fata: “Znam, krokodil!” Haso: “A jesi vrag, Fato. Uvijek pogodiš!” Gledaju Mujo i Haso Fatu kako sjedi dvadesetak metara od njih rasirenih nogu. - Vidi Haso crnih dlaka u Fate. - Nisu to, Mujo, dlake, nego crne gace. - Alaha mi, dlake su. - Vala su gace…. Nailazi mali Ibrica tapkajuci kosarkaskom loptom, te ga oni pozovu: -Deder, Ibrica, otapkaj malo do Fate, pa nam dodji kazati jesu li ono crne dlake medju nogama ili crne gace. Ode Ibrica, otapka oko Fate, te se lagano vrati. - Jel’ de su dlake ? - Nisu ! - Kazem ja da su gace ! - E, vala, nisu ni gace. - Pa sto je onda ? - Muhe !!! Uzeo Mujo svoj mercedes i ode vozit autoputom. Sluša on radio, kad odjednom prekid programa, a glavni spiker kaže: - Pozor svim vozačima! Jedan auto vozi krivom stranom! A Mujo kaže: - Ma što jedan, stotine! “:lol::lol::lol: Pitali Muju: “Šta je bolje biti, ćelav ili idiot?” - “Idiot,” odgovori on, manje se vidi. - Pitali Muju: “Šta to radis Mujo, sjedis i razmisljaš?” - A, Mujo odgovara: “Jok bolan, samo sjedim.” Mujo odlučio da testira Hasu: “Koliko je jedan i jedan?” - “Dva.” - “Aaa, čuo si - Sjedi Mujo u restoranu i pita ga Haso: “Mujo da li si u redu?”, a njemu će Mujo: “Nisam nego za stolom!” - Sretne Mujo Hasu u robnoj kući: “Dje si, ba, šta ima?” - “Ma, trazim ti, bolan, kupaće gaće” - “Šta će ti kupaće gaće sad u januaru?” – začudi se Mujo. - “Trebaju mi bolan, rijesila Fata da me vodi na nekako Labudje jezero sutra veče.” Prijavio se Mujo na konkurs za postavljača bandera. Poslije testiranja prime sve kandidate osim njega, pa Mujo ode da se žali: - “Što ste primili njih, a mene niste kad ja, najbolje radim”!? - “Kako najbolje, svi postavili 10 bandera, a ti 6″!!! - “Jest, al njihove vire!” Kaže fata hasi: - stao mi je auto - kako to, šta se desilo? - ušla je voda u karburator - gde se auto ugasio? - pa u bazenu Bio Mujo u bolnici, pa ga Haso pita : - Kakvi su ti rezultati jarane? Mujo : -Bolan jarane, muka me spopala. Imam kiselinu u zeludcu, vodu u kolenima i secer u krvi! Haso : - Pa ti ba jarane nisi covek, ti si limunada Mujo i Fata su u braku već 20 godina, i jedno veče, u krevetu, Fata oseti kako Mujopočinje da je pipka, da je mazi onako kako to nije dugo radio. Naježila se Fata celim telom, dok su Mujini prsti nežno klizili po njenom vratu, leđima, preko grudi, pa krenuli među noge, između butina... Sva uzdrhtala od uzbuđenja, počne teško disati, kad odjednom Mujo se zaustavi i počne gledati televiziju. Sva napaljena Fata se začudi i upita: • Mujo, ovo je bilo tako divno, što si stao? Mujo, ni ne trepnuvši, odgovori: • Naš'o sam daljinski... Kupio Mujo za rođendan Fati dijamantski prsten.Sretne ga Haso,te ga pita: -Mujo,bolan,zar Fata nije htela za rodjendan sportski auto? -Jesto,ali gde da nadjem lažni auto?! Posvađali se Mujo i Fata, i tako prolaze autom pored nekog svinjca, pa Mujo upita Fatu: "Je li ženo, jel ovo neka tvoja familija". A Fata mu odgovori: "Jest, svekar i svekrva". Bio Mujo u bolnici, pa ga Haso pita : - Kakvi su ti rezultati jarane? Mujo : -Bolan jarane, muka me spopala. Imam kiselinu u zeludcu, vodu u kolenima i secer u krvi! Haso : - Pa ti ba jarane nisi covek, ti si limunada! Posto je Muju bolelo i nije mogao da sedi, ode on kod doktora. Doktor mu rece da se skine i naguzi. Nakon pregleda doktor kaze: - Vi imate hemoroide! Na to ce Mujo: - Pa jeb'o ga ti, hecime, zar mi to nisi mogao u lice reci? Kaze Mujo Hasi: - Haso, ja sam se zaljubio u Japanku! A Haso odgovara: - Je li? A koji broj?? Profesor na fakultetu govori studentima: -Sad ću vam reći zadatak, a vi mi morate točno odgovoriti i objasniti postupak. Zadatak glasi: Autobus sa 37 putnika vozi se brzinom 43 km/h pokraj rijeke koja teče u suprotnom smjeru 6 km/h. 3 putnika otvore prozor. Koliko ja imam godina? Svi poludili, a nakon par minuta javlja se student Mujo: -Imate 44 godine. Profesor začuđeno: -Točno! Samo, kako si to zaključio? Mujo: -Ovako. U mojoj zgradi živi jedan momak koji ima 22 godine i svi za njega kažu da je poluidiot. Muji i Fati bila godisnjica braka i kaze Fata: - Da zakoljemo prase, danas nam je godisnjica braka. A Mujo ce na to: - Sto, sta je prase krivo. Šalje Mujo Hasi internet adresu: http://www.znamkotizenujebe.co.ja Kaze Haso Muji: - Hoces da ti ispricam pricu o majci, ljubavi i psu?! Mujo; - Ajde.. Haso; - Jebo ti pas mater... Pita Mujo Hasu:: - Haso , gde ces ti ako bode smak sveta? Haso mu oggovori : - Idem u ambasadu po pasos pokupim zenu i decu i pravac Nemacka. Bili Mujo i Haso u lovu te ulove Patku koja nosi zlatna jaja. -Pustite me i dobit cete po jaje i kada ga razbijete pa pozelite neku zelju ispunit ce vam se-Veli patka Ovi se sagladase i pristanu puste patku te odu svojim kucama. Mujo pozeli da ima Para da ih nikad nemoze potrositi i da mu Fata bude manekenka,razbije jaje i zelja mu se ostvari. Prode neko vrijeme kad zove ga Haso na telefon -Mujo dolaz` kod mene! -Sta je bilo Haso? -Ma dolaz` `vamo kad ti govorim! Dolazi Mujo u Hasinu kucu i zacudeno gleda kako sa svih strana iz zidova,stropova i poda vire stotine Penisa. -Sta je ovo Haso jadan i ne bio? -Sjedim ja i kontam sta da pozelim.A milion kuraca mi treba, pomislim u tom trenu i jaje se otkotrlja i pade sa stola i razbije se. Poslije obavljenog pregleda, doktor reče Muji: -Gospodine Mujo, Fata jako loše izgleda. A Mujo će: -Znam doktore, mislim, ni meni se ne sviđa, al' kuha, zna s djecom... Vratio se Haso iz Njemačke, bogat, postao vidovnjak, pa ga moli Mujo da i njega nauči kako biti vidovit. -hajde Mujo samnom u šumu. -vidiš li ono drvo? vidim -skini gaće i obgrli ga rukama. -sad se Mujo malo sagni. Muji sumljivo, pa ga upita:Hoćeš li to Haso ti mene jebat? Eto moj Mujo posto i ti vidovnjak. Slovenac: Što radi žena kad dobije jabuku? Mujo: Ne znam... Slovenac: Napravi kolač od jabuke! Gleda ga Mujo: A znaš li ti što radi žena kad dobije šljivu? Slovenac: Ne, ne vem! Mujo: Sve radi, jarane, SVE! Ulazi trudnica u autobus i traži mesto za sedenje… Nailazi na Muju i pita može li sesti? Mujo kaže: - ne može bona! - Pa znaš li ti za bonton, pita trudnica? - Ma kakav bonton, jel ti znaš za kondom?- uzvraća Mujo! Kladi se Haso s Mujom. Mujo ,ja mogu da odjednom ponesem 3 velike lubenice(karpuze). Kako? Lijepo, ispod jedne ruke jednu, ispod druge ruke drugu ,a treću nabijem na k.... Mujo-A ja mogu 5 odjednom.Kako pita ga Haso? Mujo odgovara:jednu ispod jedne ruke, drugu ispod druge ruke, a tebe Haso nabijem na k.... Što radi Mujo kad završi pravni fakultet? - Prebaci skelu na ekonomski. Dolazi Mujo u hotel, a ispred hotela privezao svoju kozu. Pita recepcionera koliko košta soba -ovaj odgovara 20 eur. Sutradan Mujo da plati sobu, recep. mu odgovara da je soba 25eur. Kako pita Mujo? fen je 2 eur-Nisam ga koristio-ko ti je kriv mogo si tv je 2 eur-Nisam ga koristio-ko ti je kriv mogo si klima 1 eur- Nisam koristio- ko ti je kriv mogo si Kaže njemu Mujo :E sad ćeš ti meni platiti 5 eur jer si jebo moju kozu. Nisam, nisam odgovara recepcionar -ko ti je kriv mogo si, odgovara Mujo Pošao Mujo u Njemačku na pola god. i kaže Fati da ispod kreveta ,svaki put kad ga prevari, stavi po zrno graška. Kad se vratio pogleda ispod kreveta, kad ugleda tri zrna grška i gomilu para. Pa dobro Fato znam za grašak , ali odakle ti ovoliko para. Fata a moj Mujo kad bih skupila kg graška pošla bi na pijacu pa prodala, kg po kg pa se nakupiMujo, Haso i Huso na odmoru u New Yorku, Piju u jednom baru. Ulazi u bar Mike Tyson, ljut , trazi kavgu. Dode do Hase i unese mu se u facu: - Ja sam Mike Tyson, zaradjujem godisnje 15 miliona dolara, i jebem bele zene. Haso se trgne, popije na brzaka: - Zurim, zurim, ajd' zdravo! Mike se okrene Husi, i ponovi - Ja sam Mike Tyson, zaradjuem godsinje 15 miliona dolara, i jebem bele zene. I Huso se uplasi, popije na brzaka: - Moram da idem, vidimo se... Nadju se Huso i Haso ispred bara, i cekaju Muju. - Nadam se da Mujo nece napraviti neko sranje kaze Huso. U taj cas izleti Mujo kroz staklo bara na ulicu, sav krvav, razbijenih zuba i nosa. - Mujo, sta je bilo? - pita ga Hasa. - Dosao je neki da je Mike Tyson, da zaradjuje godisnje 15 milona dolara i da jebe bele zene. - I sta si odgovorio? - pita Huso/ - Istinu. Da ja zaradjem 15 miliona dolara godisnje, ni ja ne bih jebao crncuge Dode Mujo kuci i sa vrata saopstava zeni novost: - Fato,jesi li cula za novi zakon? Zena koji rodi cetvoro dobija penziju! - Sta velis , penziju? A mi samo troje imamo! - Jasta, bona , kasno je da pravimo cetvrto. Nego,imam ja vanbracnog sina. Hoces da ga dovedem , pa bi nal bilo cetvoro. - Idi dovedi! - pristane Fata. Ode Mujo i uskoro dovede svog sina ali kod kuce zatekne samo Fatu. - Bolan, Fato gde su deca? - Dosli ljudi i odveli svoje! Pricaju Mujo i Haso Mujo: - Znas li da svake tri minute u Njujorku jedna zena biva pregazena Haso: - Uuuuhuuu,jeb'la majku,jeste izdrzljiva Pita Haso Muju:Mujo bi li ti jebo studenticu? - Bi. - Pa upiši Fatu na fakultet Mujo i Fata pošli raditi u Njemačku, ali nikako da nađu posao. Kaže Mujo:Fato ti bi večeras mogla na ulicu nešto i da zaradiš, umrijet ćemo ovako od gladi.. i pođu oni na ulicu i zaustavi ih zgodni crnac.Pita Muju koliko košta Fata-100eur odgovara Mujo. Crnac:ja imam samo 80 Mujo:100 i nema cjenkanja Crnac otkopčao hlaće i izvadio svog velikog zmaja, ali i dalje kuka da nema više od 80 eur. Kad je Fata ugledala komad kaže Muji: - de bolan Mujo posudi mu 20 eura Sreo Mujo Hasu nakon 60g.,. sad već imaju preko 80g.Kaže Mujo Hasi:ajmo kod mene jarane. Obrati se ženi: -zlato natoči nam po jednu rakijicu-ona natoči -pile nareži nam malo meze - ona nareza -sunce napravi nam kafu - ona napravi Gleda Haso i kaže Muji: - zar je moguća tolika ljubav nakon toliko god.braka da on svoju ženu zove zlato, pile,sunce. Mujo odgovara: - jarane nije ti to nikakava ljubav,nego bolan ja ti već 5g.nemam pojma kako se ona zove.... Zali se Mujo doktoru: -Doktore ona moja Fata sasvim je skrenula! Cuva kuci 20 macaka smrdi ko da je pravi svinjac. -Pa dobro onda provetravajte cesce! -Ma nemojte, pa da mi pobegnu golubovi! Doso Mujica kuci iz skole i zali se ocu da je dobio 3 jedinice. Otac: - "Kako sine, iz cega, uvijek si bio dobar." - "Matematika, fizicko i bosanski." - "Pricaj kako matematika, imao si 5-icu." - "Uciteljica pita koliko je 2+3, a zatim 3+2. Ja joj reko: isti kurac, i ona dade jedan." - "A fizicko, tu si bio najbolji." - "Uciteljica rekla: digni lijevu nogu, ja digo. Ona onda digni desnu a ja njoj a na kom cu kurcu onda stajati, a ona opet jedinicu." - "A bosanski, tu si bio najjaci u kantonu?" - "Uciteljica rekla napisi recenicu: SUTRA CE NAM DOCI TETKA NA KONAK." Otac ne docekavsi da Mujica zavrsi rece: - "Koji ce nam kurac, prije tri dana nocila je." - "Tako sam i rekao, a ona mi dade jedan." -Prolazio Mujo ulicom i naiso na nekog coveka ,a on citao knjigu logika. -Pita ga: -Sta je to logika? -Imas li ti akvarium? -Imam! -Imas li ribice? -Ako imas ribice znaci da volis zivotinje a ako volis zivotinje volis i zene? -Volim -Eto vidis nisi peder -Odmah posle dolazi haso pita ga: -Sta je to logika? -Imas li ti akvarium? -Nmam -Bezi bre pederu!!! -BIo Haso u kinesku prodavnicu hoce da kupi naocare. -On stavi naocare i sve zene gole i on ih kupi. -Ode on kuci i kaze Fati da je kupio naocare. -Ona bila sedela sa husom i haso da pokaze naocare stavi ih ividi Fata gola on ih makne oped gola vrati... -A Haso ce na to: -E kineska govna!!! Dolazi Mujo sav zadihan u kafic i rece Hasu: -Bolan neko ti je ukrao novog Mercedesa. Haso ce na to: -Jesi li bar saznao neke podatke o tom kradljivcu? A na to ce Mujo: -Nisam,al sam zapisao registraciju. Zvoni Mujo na vrata kod Hase.Niko neizlazi.Udje Mujo unutra i vidi Hasa kako igra sah sa svojim psom.On mu rece: - brate imas najpametnijeg psa na svetu! A on mu odgovori: - ne bas, ja pobedjujem. Ulazi Mujo u kafanu sa puskom, ljut ko ris i kaze: -Ko je imao seksa sa mojim Fatom?! Sa nekog stola cuje glas: -Nemas ti toliko metaka jarane! Javlja se Mujo na casu matematike: -nastavnice,hteo bih da popravim keca! -nastavnica ga izvede na tablu i kaze: -ako ovaj ekser zabijes glavom u zid, dacu ti dvojku. Mujo to uradi,dobije dva sede na mesto.kad se zacuje tup,tup,tup....i onaj ekser ispadne iz zida. -A Mujo ce na to: -Sigurno to moj brat Haso popravlja keca iz fizike! -Mujo i Haso imali psa. -Taj pas se bojao jer uvjek kad opali puska on se sakrije. -Dogovore se jednoga dana Mujo i Haso da psa odvedu u Hercegovinu jer se tamo puca po svatovima i pas ce se naviknuti!!! -Nakon 3 mjeseca dosli Mujo i Haso po psa i odmah ga odveli u lov. -Puska opali a pas se popne na kamen i poce pjevat : Danas majko ti ozeni sina,ti ozeni sina.... Šetaju Mujo i Haso po selu i naiđu na govno. Mujo će Hasi: - Haso, bil ti pojeo ovo govno za 1000 eura? Misli Haso: - Jeste gadno, ali malo se potrpim i poslije mi ostane 1000 eura u džepu. Pristajem! Pojede Haso govno, uzme 1000 eura od Muje i nastave hodati. Opet Haso misli: - Za 1000 eura i nije bilo tako gadno, samo je problem da će Mujo razglasiti po cijelom selu da sam pojeo govno i svi će me zezati do kraja života. Misli i Mujo: - E jesam glup! Ovaj se malo potrpio dok je pojeo govno i sada ima mojih 1000 eura. Hodajući tako naiđu na drugo govno i Haso će: - Mujo, a bil ti pojeo ovo govno za 1000 euro? - Bih! I tako Mujo pojede govno i Haso mu dadne 1000 eura. Nastave hodati, kad će Haso: - E moj Mujo što smo blesavi: obojca smo pojeli po govno, a niko ništa nije zaradio. - Nema veze Haso, važno je da se pare okreću! Vraca se Mujo iz Nemacke novim mercedesom, a komsije ga pitaju: -Gde je Haso? - On dolazi vozom! -Au bolan,a gde ce da ga parkira?! Podju Mujo i Haso u lov. Medju tim Hasu se prisere i on ode do najblizeg grma i dok on sere zmija ga ujede za polni organ.Haso poce da se dere iz sveg glasa "Mujoo ujela me je zmija". Mujo odma pozove doktora i kaze: "doktore, pomozite mog druga Hasa je ujela zmija". Doktor :" morate mu vi pomoci jer je malo vremena". Mujo : "kako doktore"? Doktor : "morate stegnuti necim da bi krv satal i sisati" Haso : "ok,hvala doktore". Mujo :"sta kaze"? Haso :"NEMA TI SPASA"!!! |