Gotovi Seminarski Diplomski Maturalni Master ili Magistarski
Da sam menadžer KFC-a - Verzija za štampu

+- Gotovi Seminarski Diplomski Maturalni Master ili Magistarski (https://www.maturskiradovi.net/forum)
+-- Forum: Obrazovanje (/Forum-obrazovanje)
+--- Forum: Društvene nauke (/Forum-dru%C5%A1tvene-nauke)
+---- Forum: Menadžment (/Forum-menad%C5%BEment)
+---- Tema: Da sam menadžer KFC-a (/Thread-da-sam-menad%C5%BEer-kfc-a)

Da sam menadžer KFC-a - Maja - 09-03-2012 03:51 PM

100% Kvalitetni diplomski radovi. 65000 Gotovih radova spremnih za download. Gotovi seminarski i diplomski radovi, izrada novih unikatnih seminarskih.

UVOD

U KFC priprema se i služi ukusno, hrskavo pileće meso. U ponudi su takođe i dezerti, salate i pića.
KFC restorani širom sveta pripremaju preko 400 različitih specijaliteta. Ipak, proizvodi po kome su poznati su posebno pripremljeni komadi piletine, fino začinjeni originalnim receptom Pukovnika Sandersa.

KFC restorane možete naći skoro bilo gde – u Sjedinjenim Američkim državama, Kanadi, Japanu, Velikoj Britaniji, Australiji, Kini, Koreji, Maleziji, Meksiku, Tajlandu, Južnoj Africi, Indoneziji, Filipinima, Portoriku, Novom Zelandu, Španiji, Francuskoj, Saudiskoj Arabiji, Singapuru, Nemačkoj, Egiptu, Portugalu, Ujedinjenim Arapskim Emiratima, i u Srbiji.
U ovom radu će biti prikazano nekoliko ideja u rešavanju problema pojave salmonele od kojih se primarna odnosi na ponovno pridobijanje poljuljanog poverenja mušterija, kao i na povećanje dnevnog prihoda za 5% u odnosu na prihod pre izbijanja salmonele.

S A D R Ž A J

UVOD 3
1 STRATEGIJA REVITALIZACIJE RESTORANA KFC 4
1.1 Sertifikacija dobavljača 4
1.2 Ponude povlastica potrosačima 5
1.3 Ponovno pridobijanje lojalnosti potrošača 5
1.4 Marketing i promocije 5
1.5 Udruživanje u Kartel 6
ZAKLJUČAK 7
LITERATURA 8