Ženska francuska imena - Verzija za štampu +- Gotovi Seminarski Diplomski Maturalni Master ili Magistarski (https://www.maturskiradovi.net/forum) +-- Forum: Život , Stil i Glamur (/Forum-%C5%BEivot-stil-i-glamur) +--- Forum: Sve i Svašta (/Forum-sve-i-sva%C5%A1ta) +---- Forum: Imena za decu/djecu - muška i ženska (/Forum-imena-za-decu-djecu-mu%C5%A1ka-i-%C5%BEenska) +----- Forum: Francuska imena (/Forum-francuska-imena) +----- Tema: Ženska francuska imena (/Thread-%C5%BEenska-francuska-imena) |
Ženska francuska imena - derrick - 11-02-2012 05:00 PM Adela – “plemenita” Alberta – “svijetla i otmjena” Amber – “jantar, ćilibar” Amelija – “vrijedna, radišna” Aneta – “od Ana, puna milosti” Angelique (Angelika) – “anđeoska” Arijana – “sveta” Bela – “lijepa” Danielle (Danijela) – “Bog je moj sudac” Denisa – “ženska forma imena Denis (od Dioniz, bog vina)” Elaine (Elena) – “svijetlo” Elisa – “moj Bog je zakletva” Ela – “ona” Ema – “potpuna, univerzalna” Gabrijela – “Božja heroina” Gabi – “skraćeno od Gabrijela” Ines – “čista, sveta” Ivona – “mlada streličarka” Izabela – “moj Bog je zakletva” Jackquelyn (Žaklina) – “zaposjednica” Janina (Žanina) – “Bog je milostiv” Julija – “mladolika” Karmen – “hebr. voćnjak, Božji vinograd” ili “lat. pjesma, melodija” Karolina – “od Karlo – slobodni čovjek” Kristina – “sljedbenica Krista” Laura – “vijenac, lovor” Lea – “lavica” Lela – “vjerna, odana” Lucija – “svijetla, sjajna” Marcela – “ratnica” Matilda – “jaka u bitki” Monika – “savjetnica” ili “redovnica” Nadina – “od Nadia” Nadia – “ona koja se nada” Natali (Natalija) – “rođendan” Nikolina – “narodna pobjednica” Olivija – “drvo masline” Orana – “ona koja se diže, raste” Rafaela – “izliječena od Boga” Renata – “ponovno rođena” Silvija – “gorska, šumska” Simona – “ona koja čuje” Stela – “zvijezda” Tereza – “kasno ljeto” Valerija – “jaka, zdrava” Veronika – “ona koja donosi pobjedu” Violeta – “ljubičica” |