Gotovi Seminarski Diplomski Maturalni Master ili Magistarski
Jos malo o otkljucavanju Samsung telefona BESPLATNO !!! - Verzija za štampu

+- Gotovi Seminarski Diplomski Maturalni Master ili Magistarski (https://www.maturskiradovi.net/forum)
+-- Forum: Razno (/Forum-razno)
+--- Forum: Računari iTelekomunikacije (/Forum-ra%C4%8Dunari-itelekomunikacije)
+---- Forum: Mobilni telefoni (/Forum-mobilni-telefoni)
+---- Tema: Jos malo o otkljucavanju Samsung telefona BESPLATNO !!! (/Thread-jos-malo-o-otkljucavanju-samsung-telefona-besplatno)


Jos malo o otkljucavanju Samsung telefona BESPLATNO !!! - Dzemala - 07-01-2012 07:37 PM

Omnius for Samsung
Na mnogo mesta na Internetu naćićete informacije o tome kako da se otključaju Samsung telefoni koji su lokovani na Vašu mrežu, ali čim pogledate malo bolje, shvatićete da za sve te programe mora da se plati.

Za sada postoji samo jedan program koji garantuje da besplatno možete da otključate svoj telefon, a to je Omnius. Isprobali smo ga i uspešno radi i na mrežama u Srbiji i vrlo je jednostavan za korišćenje.

[Slika: galaxy_gio.jpg]

Možete da ga skinete na adresi http://www.omnius-server.com/download i bitno je da se na istom sajtu registrujete (gore levo imate link "Registration"). Ubacite svoje podatke i tačnu e-mail adresu, kada vam stigne link za potvrdu registracije samo kliknite na njega.

Pre nego što pokrenete program obavezno skinite drajvere za vaš telefon sa Samsung sajta, kako bi vaš PC mogao da prepozna telefon. Kada ste to uspešn odradili pokrenite Omnius for Samsung i program bi trebalo da prepozna vaš telefon. Pratite instrukcije na ekranu koje su jednostavne, kada sve bude spremno samo pritisnite veliko dugme "Unlock" u programu i za samo desetak sekundi vaš telefon će biti otključan.

Nemojte da vas brine ukoliko se pojave neke linije teksta na vašem ekranu, to Omnius odrađuje posao, posle čega će se telefon automatski restartovati i - evo ga, imate otključan telefon.

Upozorenje: Uz registraciju na sajtu Omnius dobijate samo jedan "kredit", odnosno mogućnost da otključate samo jedan telefon. Jedina mogućnost da otključate još neki telefon je da se registrujete pod drugim imenom i e-mail adresom, zato nemojte "uludo" da trošite vaše jedno besplatno otključavanje.

Program smo probali na Samsung Galaxy S II i Samsung Galaxy Mini i oba otključavanja program je uspešno odradio bez ikakvih problema.

Javite vaša iskustva.


RE: Jos malo o otkljucavanju Samsung telefona BESPLATNO !!! - dekiluk - 12-01-2012 08:19 PM

Ako može malo pojašnjenje. Pretpostavljam da se telefon povezuje na računar putem usb-a, e sad da li prilikom otključvanja phone treba da bude upaljen i da li u njemu treba da bude sim kartica sa mreže koju hoću da otključam ili je to nebitno. Hvala


RE: Jos malo o otkljucavanju Samsung telefona BESPLATNO !!! - Dzemala - 15-01-2012 07:10 PM

Upravo tako usb kablom..., nije potrebno vaditi karticu , ali je potrebno registrovati se na datom sajtu. Mi smo uz pomoc ovog programa otkljucali i SGH e 2550i monte, koji je bio zakljucan na VIP-ovu mrezu....


RE: Jos malo o otkljucavanju Samsung telefona BESPLATNO !!! - voja - 12-02-2012 02:36 AM

Na zalost moje iskustvo sa ovim je lose sve sam odradio po opisu i program je navodno odradio svoje napisao da je otkjucao a nije Huh zasto neznam moj telefon je samsung galaksi mini zakjucan u vipu sta dalje pomagaj te ..pokusacu da prikacim sliku koja govori sve .izgleda da mi neuspeva da se prikaci slika poslacu administratoru sliku pa nek je postavi .