Gotovi Seminarski Diplomski Maturalni Master ili Magistarski
Poslovanje hotela Hyatt Regency u Beogradu - Verzija za štampu

+- Gotovi Seminarski Diplomski Maturalni Master ili Magistarski (https://www.maturskiradovi.net/forum)
+-- Forum: Obrazovanje (/Forum-obrazovanje)
+--- Forum: Maturski radovi (/Forum-maturski-radovi)
+--- Tema: Poslovanje hotela Hyatt Regency u Beogradu (/Thread-poslovanje-hotela-hyatt-regency-u-beogradu)


Poslovanje hotela Hyatt Regency u Beogradu - Vesnica - 13-05-2010 02:14 PM

Maturski. seminarski i diplomski radovi iz ekonomije: menadzment, marketing, finansija, elektronskog poslovanja, internet tehnologija, biznis planovi, makroekonomija, mikroekonomija, preduzetnistvo, upravljanje ljudskim resursima.

Hotel Hyatt Regency je moderan i luksuzan hotel nalazi se u Novom Beogradu, na levoj obali reke Save. Jedan od najlepših i najluksuznijih hotela u Beogradu. Mogućnost održavanja konferencija i koncerata. U sklopu hotela je Club Olympus Fitnes centar i Spa.
Hotel Hyatt Regency Beograd u svojoj ponudi ima 302 komforne i dobro opremljene sobe različitog tipa: standardna, twin, executive, junior kao i Diplomatski i Predsednički apartman. Veličina standardne sobe je 38 kvadrata (409 kvadratnih stopa), sa maksimalnim smeštajem za 3 osobe.
Centar grada, blizu autoputa, zelenilo u okolini, blizina reke. Nalazi se u okruženju Kalemegdanske tvrdjave, Saborne Crkve, Patrijaršijskog dvora, Knez Mihailove ulice. U blizini je i Ada Ciganlija, gradsko izletište sa šljunkovitim plažama i terenima za sve vrste sportova. Golf tereni, tereni za ragbi i bejzbol.
Od Knez Mihailove 2.5 km, od aerodroma Nikola Tesla 16.5 km, od medjunarodne železničke stanice Beograd: 3 km.

Poslovanje hotela

Prostorno-funkcionalni aspekt poslovanja

Prostori namenjeni gostima:


U ove prostore ubrajamo sve delove hotela koji su dostupni korisnicima hotelskih usluga.Od ovih sadržaja,osim smeštajnih jedinica (sobe i apartmani), hotel „Merkur novi“ ima hotelski lobi sa recepcijom, aperitiv bar, restoran, tv salu, teretanu, , sanitarni blok, prostorije za pružanje zdravstvenih usluga gostima, frizerski salon itd.
Prostori namenjeni prijemu, skladištenju i obradi robe i materijala
Za potrebe prijema i skladištenja robe i materijala koriste se poseban ekonomski ulaz koji se nalazi sa suprotne strane od glavnog ulaza za goste.Ovaj ulaz je namenjen kako za dopremanje robe i materijala tako i za ulaz zaposlenih. Prostorije koje se koriste za skladištenje namirnica i potrošnog materijala su magacini i hladnjače. Obrada namirnica se obvlja u kuhinjskom bloku koji obuhvata hladnu kuhinju, toplu kuhinju, para kuhinju i poslastičarnicu. Pored pomenutih prostorija u ovaj aspekt ubrajamo i hotelski vešeraj i sanitarne prostorije.