Gotovi Seminarski Diplomski Maturalni Master ili Magistarski
Planiranje i politika preduzeća u razvijenoj kapitalističkoj privredi - Verzija za štampu

+- Gotovi Seminarski Diplomski Maturalni Master ili Magistarski (https://www.maturskiradovi.net/forum)
+-- Forum: Obrazovanje (/Forum-obrazovanje)
+--- Forum: Maturski radovi (/Forum-maturski-radovi)
+--- Tema: Planiranje i politika preduzeća u razvijenoj kapitalističkoj privredi (/Thread-planiranje-i-politika-preduze%C4%87a-u-razvijenoj-kapitalisti%C4%8Dkoj-privredi)


Planiranje i politika preduzeća u razvijenoj kapitalističkoj privredi - Vesnica - 12-05-2010 09:25 PM

Maturski. seminarski i diplomski radovi iz ekonomije: menadzment, marketing, finansija, elektronskog poslovanja, internet tehnologija, biznis planovi, makroekonomija, mikroekonomija, preduzetnistvo, upravljanje ljudskim resursima.

Овај дипломски рад има за задатак да анализира планирање и политику предузећа у развијеној капиталистичкој привреди са једне стране и бившим социјалистичким привредама ,са друге стране. Наједноставнијим размишљањем у вези ове теме полазимо од тога да се у суштини ради о супротностима и то планирању и политици у капиталистичкој привреди и планирању и политици у бившим социјалистичким привредама .

Током историјског развоја, а поготову сада,после распада социјалистичких држава,лакше се утврђују заблуде које су годинама владале током протеклог века . Уједињење Западне са источном Немачком, рушење Берлинског зида и након тога распад СССР –а знатно су убрзали распад осталих социјалистичких земаља , а овај догађај се поготову одразио на