![]() |
Pozz svima - Verzija za štampu +- Gotovi Seminarski Diplomski Maturalni Master ili Magistarski (https://www.maturskiradovi.net/forum) +-- Forum: Život , Stil i Glamur (/Forum-%C5%BEivot-stil-i-glamur) +--- Forum: Upoznavanje (/Forum-upoznavanje) +--- Tema: Pozz svima (/Thread-pozz-svima) |
Pozz svima - Jovica - 02-06-2009 07:01 PM Cao. Ja sam Jovica i ja sam admin ovog foruma... Imam 21 godinu i zivim u selu Ecka koje se nalazi 10-tak kilometara od zrenjanina. Trenutno studiram informatiku na Zrenjaninskom fakultetu. Bavim se SEO-m Programiranjem Internetom itd. Volim da igram sah i da gledam NFL... ako vam nesto zatreba moj MSN je [email protected] RE: Pozz svima - Alexios - 20-12-2009 01:38 PM Pozdrav svim forumašima, baš sam razgledao teme na kojoj da se javim, pa evo ova mi deluje kao prikladna, s obzirom da nema neka tipa Dobrodošlica novim članovima i sl. ![]() Inače, zanimljiv forum. RE: Pozz svima - lelica - 15-02-2010 10:03 PM pozdrav svima , studentica sam master studija Pedagoškog fakulteta i trebao bi mi neki seminarski rad iz predmeta Akademsko pisanje, unaprijed zahvalna.... RE: Pozz svima - Šone - 10-03-2010 09:56 PM Pozdrav, ja sam Nebojša iz Zrenjanina, trenutno pred diplomiranjem na Zrenjaninskom fakultetu. Trenutno učim PHP programiranje, mada sam zainteresovan i za C++ i Javu. Sviram u bendu Kvazar iz Zrenjanina Ovde sam da bih pokupio informacije vezane za PHP i eventualno upoznao WEB dizajnere za neku buduću saradnju. RE: Pozz svima - Nikola 014 - 14-04-2010 08:56 PM Zdravo,ja sam Nikola i zivim u Zemunu Bg.Ja sam srpski ufolog,a po zanimanju sam astronom RE: Pozz svima - BORKOM - 28-05-2010 01:29 PM Pozdrav ja sam Borko iz Banjaluke. Trazeci sadrzaj za seminarski rad naletjeh na ovaj forum, pa reko' ajd da se registrujem. Nadam se lijepm druzenju i dobrim seminarskim radovima ![]() RE: Pozz svima - tpku_2b - 09-07-2011 10:17 PM ... veliki pozdrav za celu ekipu sa foruma, vidim da ovde ima ljudi najrazlitijih zanimanja i interesovanja, sto ovaj forum cini odlicnim sam po sebi ... inace , ja sam Ivan, bivsi tenkovski narednik, pa ako nekog interesuje nesto u vezi naoruzanja, opreme, ili bilo cega sto je blize ili dalje povezano sa NVO, tu sam ... takodje, racunari i uopste IT su mi hobi vec par decenija, tako da su "racunarske" teme nezaobilazne ... pozdravi iz Krusevca ... [linkovi uklonjeni]
MAKIJAVELIZAM JE STANJE UMA - SVE OSTALO JE ILUZORNO!!! RE: Pozz svima - Dzemala - 13-02-2012 10:25 PM ...." tpku_2b ", odnosno Ivane, Posto je Oruzje i vojska sastavni deo ljudi i mentaliteta sa ovih terena, mogao bi zapoceti - kao strucno lice neku temu o vojsci i naoruzanju, a verujem da bar muski deo populacije ima sta tu da doda....Zasto da ne ,pored obaveznih tema, nas sajt se uvek siri - kao i sam sadrzaj sajta, pa izvolte...slobodno zapocnite jednu takvu temu u prigodnom odeljku sajta. RE: Pozz svima - tpku_2b - 27-10-2012 11:54 AM Vidim da moji predlozi nailaze na odobravanje i razumevanje, ali ne znam zasto su linkovi obrisani ... svakako mi nije bio cilj reklama, niti bilo sta slicno, vec samo prezentacija onoga sto sam napisao u smislu predloga tematike koju sam naveo ... mozda bi mogli da otvorim neku temu na forumu u tom smislu, ili tako nesto, a o tome odlucuju gore navedeni Admini .., u svakom slucaju, uskoro se vracam za Zemun, p acu i fizicki biti blizu ... U svakom slucaju, pozdravi iz Naselja! |