Gotovi Seminarski Diplomski Maturalni Master ili Magistarski
Javno preduzeće Komunalac - biznis plan - Verzija za štampu

+- Gotovi Seminarski Diplomski Maturalni Master ili Magistarski (https://www.maturskiradovi.net/forum)
+-- Forum: Obrazovanje (/Forum-obrazovanje)
+--- Forum: Maturski radovi (/Forum-maturski-radovi)
+--- Tema: Javno preduzeće Komunalac - biznis plan (/Thread-javno-preduze%C4%87e-komunalac-biznis-plan)


Javno preduzeće Komunalac - biznis plan - Vesnica - 06-05-2010 12:26 AM

Maturski. seminarski i diplomski radovi iz ekonomije: menadzment, marketing, finansija, elektronskog poslovanja, internet tehnologija, biznis planovi, makroekonomija, mikroekonomija, preduzetnistvo, upravljanje ljudskim resursima.

Poštovani gospodine Brankoviću ovom prilikom vam se obraćamo, vama i vašoj firmi, kao našem dugogodišnjem snabdevaču plina, a sa željom da proširimo saradnju.

Ovim planom vam nudimo proširenje postojeće gasne mreže na teritoriji Novog Bečeja.Nudimo kvalitetne usluge gasifikacije u kojima se preduzeće do sada odlično snalazilo, bez ikakvih pritužbi na pružanje ove vrste usluge od strane korisnika.

Naš cilj je da nastavkom gasifikacije pomenute teritorije zadovoljimo potrebe postojećih, a posebno potencijalnih korisnika i poboljšamo njihov standard življenja.Takođe preduzeće je rešilo da u skladu s vremenom koje dolazi traži prostora za ostvarivanje profita kako bi poboljšalo svoju poziciju u privredi

Nadamo se da će te uvideti ekonomsku opravdanost ovog Plana i podržati našu ideju kako bi smo nastavili našu uspešnu saradnju.