Gotovi Seminarski Diplomski Maturalni Master ili Magistarski
Barokni nameštaj u evropi - Verzija za štampu

+- Gotovi Seminarski Diplomski Maturalni Master ili Magistarski (https://www.maturskiradovi.net/forum)
+-- Forum: Obrazovanje (/Forum-obrazovanje)
+--- Forum: Prirodne nauke (/Forum-prirodne-nauke)
+---- Forum: Likovno (/Forum-likovno)
+---- Tema: Barokni nameštaj u evropi (/Thread-barokni-name%C5%A1taj-u-evropi)


Barokni nameštaj u evropi - Dzemala - 13-08-2011 01:54 PM

Maturski, Seminarski , Maturalni i diplomski radovi iz ekonomije: menadžment, marketing, finansija, elektronskog poslovanja, internet tehnologija, biznis planovi, makroekonomija, mikroekonomija, preduzetništvo, upravljanje ljudskim resursima, carine i porezi.Neki ljudi vole barok jer je ovaj stil izrazito sofisticiran i često se sretao u bogatim domovim a posebno u stanovima i kućama sa visokim plafonima. Nameštaj je glomazan, ima svoju težinu a sitnim detaljima je doveden do savršenstva i poznavaoci umetnosti vole barokni enterijer.

Sam naziv stila govori da je reč o baroku koji je predstavljen na moderan način. Za barok su karakteristični: barokni kitnjasti elementi, detalji od srebra i zlata, i veliki lusteri. Vrlo često ljude asocira na stara pozorišta. Jako komlikovano je ovakav stil modernizovati i približiti savremenom dobu ali neki dizajneri su uspeli u tome.

Potrebno je dosta talenta kako bi se dizajnirao nameštaj koji je ujedno moderan a da opet zadrži baroknu crtu po kojoj je široko poznat. . .

S A D R Ž A J

UVOD 3
1 BAROKNI NAMEŠTAJ U EVROPI 4
ZAKLJUČAK 7
LITERATURA 8