![]() |
|
Zaradite uz pomoc ovog foruma - Verzija za štampu +- Gotovi Seminarski Diplomski Maturalni Master ili Magistarski (https://www.maturskiradovi.net/forum) +-- Forum: Razno (/Forum-razno) +--- Forum: Obaveštenja i predlozi (/Forum-obave%C5%A1tenja-i-predlozi) +---- Forum: Info (/Forum-info) +---- Tema: Zaradite uz pomoc ovog foruma (/Thread-zaradite-uz-pomoc-ovog-foruma) |
Zaradite uz pomoc ovog foruma - Jovica - 26-05-2009 03:23 PM Na forumu je instaliran mod Revenue Sharing and Adsense ID i trenutno delimo 100% zarade sa svim korisnicima na forumu koji upisu svoje pub-id brojeve u svoje profile. Kako sve funkcionise pogledajte ovde. RE: Zaradite uz pomoc ovog foruma - borissajkas - 26-05-2009 11:20 PM tako je
RE: Zaradite uz pomoc ovog foruma - Jovica - 26-05-2009 11:31 PM Ne znam sta je tako ![]() Mislim inace nije mi toliko bitna zarada vec mi je bitno da napravim dobar forum. Kad ovaj forum bude imao puno posetilaca tada cu potpuno da iskljucim svoj account i prodacu dve tri reklame ovako direktno RE: Zaradite uz pomoc ovog foruma - Vlado - 27-05-2009 03:20 PM Znas ti dobro sta radis
RE: Zaradite uz pomoc ovog foruma - Jovica - 27-05-2009 03:41 PM pogledaj samo koliko ljudi pise po forumuma za dzabe. Neki imaju i 1000 postova a nemaju skoro nikakve koristi od toga. Ovo je prilika da svi ti ljudi koji su aktivni zarade... RE: Zaradite uz pomoc ovog foruma - borissajkas - 31-05-2009 02:14 AM podeli sa ljudima ko ti je dao ovu ideju!!! ![]() ma ovo je najbolji način da se privuku posetioci i da se isti motivišu da budu aktivni na forumu!! ![]() sad ti je najvažnije da ovo reklamiraš kako bi ljudi znali da ovo postoji, veruj mi mnogi ne znaju za ovako nešto! RE: Zaradite uz pomoc ovog foruma - Jovica - 03-06-2009 12:26 AM Pa ti si mi dao ideju... "Reklamirao" sam na krstarici i drugim forumima, na face i ostalo... RE: Zaradite uz pomoc ovog foruma - seraphim - 03-06-2009 07:23 AM Ja sam ubacio svoj adsense id
|