![]() |
|
Znaci alkoholizma - Verzija za štampu +- Gotovi Seminarski Diplomski Maturalni Master ili Magistarski (https://www.maturskiradovi.net/forum) +-- Forum: Razno (/Forum-razno) +--- Forum: Vicevi (/Forum-vicevi) +--- Tema: Znaci alkoholizma (/Thread-znaci-alkoholizma) |
Znaci alkoholizma - Dzemala - 18-07-2011 08:02 PM ![]() - Gubiš svađe sa neživim predmetima. - Moraš da se držiš za travu da ne bi pao sa Zemlje. - Posao počinje da ti smeta u opijanju. - Doktor nalazi tragove krvi u tvom alkoholu. - Imaš gomilu čvoruga od daske WC šolje. - Taj prokleti ružičasti slon te je opet pratio do kuće! - Veruješ da je pravi problem pijanca to što ima dve ruke a samo jedna usta. - Bolje vidiš sa jednim okom zatvorenim. - Neko uvek pomeri parking dok si u kafani. - Svaka žena koju vidiš ima bliznakinju pored sebe. - Pivo, pivo, pivo... to je sve što možeš da kažeš nakon 12-og. - Padaš sa poda. - Ujutro ustanoviš da je cela tvoja zaliha sredstava za čišćenje misteriozno nestala. - Pet piva ima isto kalorija kao hamburger - jebeš večeru. - Čaša stalno promašuje tvoja usta. - Šećerovski ti je sve jasniji i jasniji. - Komarci padnu na zemlju nakon što te ujedu. - Problem sa pićem - to je kad nemaš pivo pri ruci. - Sastanak grupe za odvikavanje od alkohola počinjete sa: "Zdravo, ja sam... hm..." - Hodaš po obrascu: levo - desno - spotakni se - padni. - Kažeš ljudima: "Nisam ja pijan nego si ti trezan!" - U baru ima stolica na kojoj je ugravirano tvoje ime. - Ruška Jakić - koja riba! - 24 sata u danu, 24 piva u gajbi - Slučajnost? Ne bih rekao! - Komšijina mačka je sve lepsa i lepša. - Prepoznaš ženu tek kad je vidiš kroz dno čaše. |