![]() |
|
Ubrzani kurs japanskog jezika - Verzija za štampu +- Gotovi Seminarski Diplomski Maturalni Master ili Magistarski (https://www.maturskiradovi.net/forum) +-- Forum: Razno (/Forum-razno) +--- Forum: Vicevi (/Forum-vicevi) +--- Tema: Ubrzani kurs japanskog jezika (/Thread-ubrzani-kurs-japanskog-jezika) |
Ubrzani kurs japanskog jezika - Dzemala - 18-07-2011 08:00 PM Dobro jutro, buđenje - Mičidupe vidikoko imasati Mislim da mu se dopadaš - Ćetekara Mislim da mu se jako dopadaš - Ćetekara samotako Molim vas, odbijte, ili ću morati da upotrebim fizičku silu - Begamore tućićute Vreme je da krenem - Odokući Lepo što ste svratili - Idikući Odspavaj malo - Idikući ubisovu Trenutno je zauzet - Ribukara On se šali s vama - Ate zajebava On ne može da ostavi cigarete - Nasuguši kokopuši Naši konkurenti su ozbiljni - Onitamo jebukevu On ne predstavlja pretnju - Neka migaduva Mislim da smo se izgubili - Jao kudasada Prijatno - Malodiši Pol muški - Imakitu Pol ženski - Imapicu On ne veruje u vradžbine - Nećegata Želim seks (M) - Nakitu minajaši Želim seks (Ž) - Uđimi upicu Oralni seks - Ajpopuši mikitu |