![]() |
|
Olovka piše srcem - Verzija za štampu +- Gotovi Seminarski Diplomski Maturalni Master ili Magistarski (https://www.maturskiradovi.net/forum) +-- Forum: Obrazovanje (/Forum-obrazovanje) +--- Forum: Elektronske knjige (/Forum-elektronske-knjige) +---- Forum: O (/Forum-o) +---- Tema: Olovka piše srcem (/Thread-olovka-pi%C5%A1e-srcem) |
Olovka piše srcem - Autor1 - 04-07-2011 06:38 PM ![]() begunac · begunac je neko veliko i krivo drvo · begunac je jedan što ima brkove · begunac je jedan što vata žabe · to sam ja što sam krao jagode pa sam posle bio begunac · begunac je ovca ili ovan kad mu se tako nadene ime kako se postaje begunac · ako ideš napred i sve brzo ideš i svi viču drž ga bujica · bujica je reka od buva · jedna životinja što leti po kući · to je ono što živi na kučku a ujeda narod · bujica je jedan vetar što obara jabuke · jedna životinja što živi u džemperu · jedna olovka što piše zelenu bujicu · kad se ubodeš pa bujica u trnu · bujica je kad turiš kvasac negde da nabuja · bujica je kad buji oluja · bujica je trka mora
|