![]() |
|
Maturski Radovi Net - trazimo saradnika za izradu radova - Verzija za štampu +- Gotovi Seminarski Diplomski Maturalni Master ili Magistarski (https://www.maturskiradovi.net/forum) +-- Forum: Razno (/Forum-razno) +--- Forum: Obaveštenja i predlozi (/Forum-obave%C5%A1tenja-i-predlozi) +---- Forum: Info (/Forum-info) +---- Tema: Maturski Radovi Net - trazimo saradnika za izradu radova (/Thread-maturski-radovi-net-trazimo-saradnika-za-izradu-radova) |
Maturski Radovi Net - trazimo saradnika za izradu radova - Dzemala - 17-05-2011 08:41 PM Maturski Radovi Net trazi saradnika koji moze da uradi ove teme: ****************************************** Ime teme : Obraditi neko preduzece Tip rada : Seminarski rad Oblast: Ostalo Predmet: Poslovna etika Broj strana : 18 Komentar : Potebno je da se urade tri razlicita seminarska rada Rok izrade: 01.06.2011 ------------------------------ ****************************************** Ime teme : Upoređivanje specifičnosti proizvodnih programa Tip rada : Seminarski rad Oblast: Ostalo Predmet: Analiza bilansa i menadžment poslovanja Broj strana : 12 Komentar : trebate u radu navesti barem jednu fusnotu, veličina slova je 12, a naslov 14, rad mi treba do kraja tjedna molim vas da me što prije obavijestite o cijeni rada Rok izrade: 21.05.2011 ------------------------------ ****************************************** Ime teme : karakteristike prodaje sezonske tekstilne robe Tip rada : Maturski rad Oblast: Ekonomija Predmet: prodaja tekstilne robe Broj strana : 10 Komentar : do 28 maja je potreban maturski rad nisam siguran da li je u pitanju tacno ekonomija to je za trgovacku skolu maturski javite mi samo prvo cenu koliko bi to bilo,pa cemo se dogovoriti hvala unapred Rok izrade: 28.05.2011 ------------------------------ Ime teme : Upoređivanje specifičnosti proizvodnih programa Tip rada : Seminarski Broj strana : 12 Komentar : trebaja biti bar jedna fusnota, fond slova 12, literatura poredana po abecednom redosljedu treba mi rad do petka ili subote hitno. ---------------------------------------- Rad treba da bude kvalitetan i shodno tome bice tako i plaćen, po važećem cenovniku za izradu radova. U prilogu imate uputstvo za izradu seminarskog rada. Zainteresovani se mogu obratiti administratoru sajta na mail: [email protected] |