Gotovi Seminarski Diplomski Maturalni Master ili Magistarski
Plan projekta - Verzija za štampu

+- Gotovi Seminarski Diplomski Maturalni Master ili Magistarski (https://www.maturskiradovi.net/forum)
+-- Forum: Obrazovanje (/Forum-obrazovanje)
+--- Forum: Maturski radovi (/Forum-maturski-radovi)
+--- Tema: Plan projekta (/Thread-plan-projekta)


Plan projekta - derrick - 07-08-2013 10:16 PM

Košarkaški klub “So-Koš”

Košarkaški klub “So-Koš” je osnovan u junu mesecu 2002 godine. Osnivači kluba su Siniša Savović, viši košarkaški trener, i Milan Stojkov, takođe viši košarkaški trener, obojica iz Sombora. Klub je osnovan odvajanjem sedamdesetoro dece iz omladinskog pogona Košarkaškog kluba “Sombor”.
U klubu postoje sve takmičarske selekcije, od mini basketa do seniora. Dečaci igraju u kategorijama juniora, kadeta, pionira, mlađih pionira i mini basket, dok se devojčice takmiče u kategorijama pionirki i kadetkinja. Klub je formirao i seniorski tim, sastavljen pretežno od igrača iz juniorskog pogona, pred kojim predstoji borba za ulazak u viši rang Lige Srbije. Klub redovno posećuje letnje košarkaške kampove u Srbiji, a nekoliko igrača kluba igralo je ili i dalje igra za velike klubove u Srbiji, pa čak su dve igračice kluba dospele do dresa reprezentacije, Maja Šćekić i Sanja Krneta, osvojena zlatna, odnosno srebrna medalja na evropskim prvenstvima. Svake godine klub ima svoje igrače u gotovo svim mlađim reprezentativnim kategorijama.

Klub je u kontaktu i dobrim odnosima sa našim proslavljenim stručnjakom Rankom Žeravicom, dok je Željko Rebrača, proslavljeni igrač i reprezentativac, dve godine bio sponzor kluba. Trenutno klub nema sponzore i sve finansijske troškove ogranizacije treninga i takmičenja snose roditelji dece koja treniraju u klubu.

Sadržaj

1. Košarkaški klub “So-Koš” 3
2. Selo Riđica 4
2.1. Osnovna škola “Petar Kočić” 4
3. Besplatna škola košarke u Riđici 6
4. Plan projekta 7
4.1. Strukturni dijagram projekta – WBS 7
4.2. Spisak aktivnosti projekta 8
4.3. Terminski plan – Gantogram 9
4.4. RACI Matrica 9
4.5. Budžet projekta 11
4.6. Analiza problema 12
5. Evaluacija i zaključak 14