![]() |
|
Zasto se muskarci plase lepih zena??? - Verzija za štampu +- Gotovi Seminarski Diplomski Maturalni Master ili Magistarski (https://www.maturskiradovi.net/forum) +-- Forum: Život , Stil i Glamur (/Forum-%C5%BEivot-stil-i-glamur) +--- Forum: Seks (/Forum-seks) +--- Tema: Zasto se muskarci plase lepih zena??? (/Thread-zasto-se-muskarci-plase-lepih-zena) |
Zasto se muskarci plase lepih zena??? - Dzemala - 27-04-2011 08:50 PM Maturski, Seminarski , Maturalni i diplomski radovi iz ekonomije: menadzment, marketing, finansija, elektronskog poslovanja, internet tehnologija, biznis planovi, makroekonomija, mikroekonomija, preduzetnistvo, upravljanje ljudskim resursima, carine i porezi. ![]() Ova tema se provlacila, ili se jos uvek provlaci u diskusijama na nekoliko drugih Foruma . Otprilike price idu ovako..."kada izadjem u grad sedim sa prijateljicama, i nijedan muskarac nema hrabrosti da pridje" ili ..." tipovi treba da prilaze zenskama, pa sta i ako dobiju korpu". Medjutim, problem muskog straha od lepih zena mora da ide kao posebna tema: U gradu u kome zivim ima puno sjajnih cura koje su same.Kada izadjem uvece takodje vidim "sheme" da muskarci sede sami, kao i devojke ... isto, same.Osim toga, u tabloidima se pise da se puno glumica ili pevacica zale da su same. Pa u cemu je fazon? "Budimo iskreni, i sami smo medju onima koje je strah da, primera radi, da na nekom javnom mestu "startujemo" neku dobru cicu.Jednostavno, unapred utripujemo da bi se zavrsilo lose, i da bi "korpica" bila "smak sveta", i mnogo vise od obicne korpice."...kaze moj dobar prijatelj... Zasto? Znam da zenske ne ujedaju i prozdiru muskarce, i svesna sam da je bezveze, da treba imati samo super "zvaku" i odlican "start", i sve bi bilo u redu. Nije mi jasno zasto se muski strah od startovanja i muvanja povecava sa lepotom zena ( sto je zenska bolja i lepsa, strah je veci). U cemu je problem sa muskarcima, i otkud ta muska nesigurnost?... |