Podela zarade preko google adsens-a?
Ovo je program za deljenje google adsense zarade. Mi dajemo nasim korisnicima 100% od celokupne zarade. Kako sve finkcionise.

Da biste videli svoj pub id pogledajte u kod svog oglasa:

Naprimer

google_ad_client = "pub-5900000000000000"; <--- The bolded part is your adsense ID.
google_ad_width = 468;
google_ad_height = 60;

Ili se jednostavno ulogujte u svoj Google Adsense racun i na vrhu, s desne strane pisat ce vam npr. pub-5900000000000000, taj podebljani broj je vas Adsense ID. Evo kako ovo funkcionira:

  1. Upisite svoj ID u svoj profil. Idite u KorisnickiCP/ucitajprofil i pojavice vam se Dodatni podaci. Tu imate Adsense ID i tu treba upisati vas broj
  2. Postavite novu temu ili odgovorite na postojecu
  3. Kada imate vise od 10 postova vasi google adsense oglasi ce biti nasumicno prikazivani po celom forumu.
Prikazivanje vasih oglasa zavisi od odredjenih faktora. Mi otkrivamo neke delove tih faktora, ali ne mozemo sve otkriti kako ne bi doslo do zloupotrebe sistema.

Nekoliko stvari koje treba da znate
  • Korisnici ne dobijaju vecu izlozenost oglasa na temama gdje ima previse odgovora. Veoma je logicno - kako su oglasi deljeni izmedju zacetnika teme i ostalih koji komentiraju u temi (jedan slucaj podele zarade - ravnopravno), logicno je da sto je vise komentara u temi manja je mogucnost da se pojavi vas oglas.
  • Ni u jednom trenutku ne mozete znati ciji se oglas prikazuje, zato vas molimo da ni ne pokusavate na bilo koji nacin zloupotrebiti sistem jer cemo u protivnom biti prisiljeni ukloniti ga s foruma, a postoji mogucnost da vas i Google kazni i izbaci vas iz Google Adsensa.
To je sve sto treba da znate o ovom sistemu zarade. Zelim vam ugodno vreme na forumu i dobru zaradu.

The Revenue sharing at this forum is powered by SpiceFuse Revenue Sharing software plugin for MyBB.