Gotovi Seminarski Diplomski Maturalni Master ili Magistarski

Puna verzija: Atletika kao jedan od bazicnih sportova zauzima zapazeno mesto u savremenom sportu
Trenutno pregledate Lite verziju foruma. Pogledajte punu verziju sa odgovarajućim oblikovanjima.
Maturski, Seminarski , Maturalni i diplomski radovi iz ekonomije: menadzment, marketing, finansija, elektronskog poslovanja, internet tehnologija, biznis planovi, makroekonomija, mikroekonomija, preduzetnistvo, upravljanje ljudskim resursima, carine i porezi.


Atletika kao jedan od bazicnih sportova zauzima zapazeno mesto u savremenom sportu. Narocito veliki uticaj ima na mladi ljudski organizam gde dolazi do poboljsanja psihofizickih i drugih sposobnosti. Danas smo svedoci da vecina mladih ne posvecuje dovoljno paznje svom zdravlju i telu u celini.
Mnogobrojna istrazivanja potvrdjuju, da oni koji se bave sportom, nekim vidom rekreacije ili bilo kakvom fizickom aktivnoscu, imaju mnogo manje problema na zdravstvenom, psihickom i fizickom polju, od onih koji se ne bave nikakvim aktivnostima.
Atletika kao “kraljica sportova” doprinosi svestranom razvoju licnosti, a narocito veliki uticaj ima na mlade, koji su tek na pocetku bioloskog razvoja. Ona pomaze da ovi mladi sportisti izrastu u zrele, zdrave i sposobne licnosti.
Za pravilan rad u atletici mora da se ispostuju svi pedagoski principi pogotovo kod pocetnika.
Kako je atletski sport pored ostalog i bazican sport, navikavanje mladih na sportski rezim zivota s jedne strane i pravilno usmeren trenazni proces s druge strane, sigurno ce pre doci do zeljenog uspeha....
Referentni URL