Gotovi Seminarski Diplomski Maturalni Master ili Magistarski

Puna verzija: Kombinovano osiguranje motornih vozila - Kasko
Trenutno pregledate Lite verziju foruma. Pogledajte punu verziju sa odgovarajućim oblikovanjima.
Maturski, Seminarski , Maturalni ,Masters i Diplomski radovi iz Ekonomije, Finansija, Ekonomike ,Elektronsko poslovanje i Osiguranja.Wiener StÄdtische osiguranje a.d. Beograd


Wiener Städtische osiguranje a.d.o. Beograd, na našem tržištu posluje od februara 2003. godine.
Kompanija je osnovana kao petnaesta ćerka Wiener Städtische Allgemeine Versicherung, iz Austrije. Stvorena kao rezultat „green field“ operacije za kratko vreme zauzima značajan deo tržišta osiguranja.

Bazična misao kompanije pri osnivanju bila je stvaranje i razvijanje kulture osiguranja i shodno tome donosi na naše tržište usluge čiji kvalitet odgovara savremenim svetskim standardima poslovanja.
Stvara svest o potrebi zaštite, potencira činjenicu da nam je u današnje vreme preko potrebna, i spremna je da na najrazličitije načine odgovori na najrazličitije potrebe, a sve to na najprihvatljiviji način i u korist – klijenata.

Na polju osiguranja razvijen je veliki broj produkata prilagođenih kako pravnim tako i fizičkim licima.
Nema ciljne grupe. Cilj je sigurnost, a ka sigurnosti nude najkraći put.
Što naravno ne znači i najjeftiniji, ali definitivno znači: najkvalitetniji i najpostojaniji. U prilog tome govore i razvijene saradnje sa brojnim finansijskim institucijama, bankama i lizing kompanijama.
Ne treba zanemariti i činjenicu da trenutno najjače banke na našem tržištu, kao jedan od uslova kreditiranja, lizinga opreme i vozila navode baš polisu Wiener Städtische osiguranja.

Svojim poslovanjem i tradicijom od 180 godina svojim klijentima širom sveta
pruža neosporan kvalitet, ističući se na tržištu svojom ekspeditivnošću i visokim profesionalizmom.

Kao takva, kompanija WIENER STÄDTISCHE osiguranje predstavlja danas sinonim za sigurnost.

U cilju približavanja korisnicima i efikasnijeg poslovanja, u prethodnom periodu organizovano je i osposobljeno trinaest filijala i više ekspozitura na teritoriji Srbije. Ambicije za naredni period su usmerene ka širenju mreže agenata i filijala.

Naravno, postojeći nivo poslovanja, obim i struktura portfelja, kao i postignuti nivo kvaliteta i sadržine produkata, ne predstavlja konačni cilj, već prvi korak u permanentnom razvoju i iznalaženju novih rešenja...
Referentni URL