Gotovi Seminarski Diplomski Maturalni Master ili Magistarski

Puna verzija: Student - kontakt forma!
Trenutno pregledate Lite verziju foruma. Pogledajte punu verziju sa odgovarajućim oblikovanjima.
[Slika: seminarski_728x90.gif]

Portal maturskiradovi.net je uveo novu rubriku u svom sadržaju. Kao što i sam naziv kaže rubrika "student" je napravljena najviše zbog studenata ali i onih drugih koje zanima ta tematika.

Kroz ovu kategoriju ćemo pokušati olakšati studentima, te uspostaviti lakši pristup informacija na jednom mjestu.

Također rubrika student pored statičkog sadržaja (bolonjska deklaracija, statuti, zakoni) sadrži i kategoriju za "besplatne studentske oglase" u kojima će te moći besplatno ostavljati svoje oglase (dajem instrukcije, izdajem stan, tražim stan, prodajem, kupujem, i sve ostale teme).

Pošaljite nam Vašu vijest!

Ako ste zainteresirani i želite pisati za naš portal, ili o studentskim temama na ovom portalu u rubrici "vaše vijesti" molimo da se javite u redakciju kroz gore navedenu kontakt formu.Nudimo vam medij, internet prostor u kojem se možete dokazati.

Ovo je prilika i za Vas da učestvujete i date svoj doprinos u razvoju portala. Za sve intormacije do kojih dođete, a spadaju u oblast kojom se portal bavi, te po vašem mišljenju mogu biti od koristi možete nam poslati kako bi ih zajedno učinili dostupnim drugima.

Snaga uspjeha je u jedinstvu zajednice tj. zajedničkom trudu i zalaganju svih njenih članova! Mi smo sebi uzeli za zadatak da sakupimo što više korisnih informacija i da ih objedinimo na jednom mjestu.

Ukoliko i Vama bude dostupna neka informacija takvog karaktera do koje još nismo došli, proslijedite nam je na naš gore navedeni mail redakcije i mi ćemo je sa zadovoljstvom objaviti!
Referentni URL